Reserveer direct je tafel
Overnachten met grote groepen op Ameland
Overnachten met grote groepen op Ameland

Event organiseren Ameland

Welkom bij Vakantiepark Klein Vaarwater, dé perfecte bestemming voor groepen die meer dan 10 accommodaties willen huren op het prachtige Ameland! Of je nu een event organiseert, een bedrijfsuitje plant of je bruiloft of feest viert, Klein Vaarwater biedt de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf op dit betoverende eiland.

Zakelijk event Ameland

 

 

Event organiseren Ameland

Evenementenorganisatoren: Creëer onvergetelijke ervaringen! Klein Vaarwater biedt alles wat je nodig hebt om je evenement tot een succes te maken. Ons ruime aanbod aan accommodaties - van 4 tot 12 personen per accommodaties - biedt zeer veel mogelijkheden om ook grotere groepen een passende overnachting te bieden. En onze flexibele horecaservice zorgt ervoor dat je gasten culinair worden verwend. Of je nu een zakelijke bijeenkomst, conferentie of speciaal evenement organiseert, wij bieden maatwerk om aan al je wensen te voldoen. Zo hebben wij een grote zaal met streamingfaciliteiten voor het houden van een geslaagde presentatie.

 

Bedrijfuitje Ameland

Bedrijfsuitjes: Versterk het teamgevoel op Ameland Voor bedrijfsuitjes biedt Klein Vaarwater de perfecte mix van werk en ontspanning. Laat je team genieten van de prachtige natuur van Ameland en versterk het teamgevoel door een verblijf op ons park. Naast de comfortabele accommodaties kunnen we speciale bedrijfspakketten samenstellen, inclusief teambuildingactiviteiten op ons terrein, zoals bowlen, midgetgolf en meer. Laat ons je bedrijfsuitje transformeren in een onvergetelijke ervaring!

 

Kinderfeestjes en partijen op Ameland

Feesten en partijen op Ameland Vier je speciale dag op het mooie Ameland en er een onvergetelijk fuif van. Klein Vaarwater biedt gezellige aangepaste feest-arrangementen voor verschillende groepsgroottes, ook zonder overnachting. Zo kunt u met verschillende groepsgroottes bij ons terecht om te zwemmen, bowlen, midgetgolf, een bezoek aan ons speelkasten of speciale verzoeken in combinatie met ons animatie-team (mits aanwezig en beschikbaar). Wij denken graag met u mee over een feestelijk arrangement, in combinatie met bijvoorbeeld ons Snackhuys of onze horeca. Neem voor de mogelijkheden en beschikbaarheid voor feestjes zonder overnachting contact op met zwembad@kleinvaarwater.nl

 

Zakelijke faciliteiten Ameland

Faciliteiten op Klein Vaarwater Klein Vaarwater beschikt over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten die wij graag voor u inzetten om een onvergetelijk verblijf te hebben. Bij grotere groepen kunnen wij meedenken over maatwerk. Denk daarbij naast onze horeca faciliteiten ook aan de supermarkt, onze bowling, midgetgolf, animatieteam, huur van onze sportzaal en/of fitness. Als Amelands bedrijf werken wij graag samen met lokale ondernemers om een verblijf op Ameland naar wens in te richten. Bij Vakantiepark Klein Vaarwater staan we garant voor een onvergetelijke groepsovernachting op Ameland. Ontdek de charme van ons park en ervaar de gastvrijheid die ons eiland te bieden heeft. Neem contact met ons op en laat ons je helpen bij het plannen van jouw perfecte groepsverblijf! 

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland