Reserveer direct je tafel
Weekend weg op Ameland
Weekend weg op Ameland

Weekend weg op Ameland

Wij zijn hét adres voor een weekendje weg op Ameland

Welkom bij dé ultieme uitvalsbasis voor jouw weekendje weg op Ameland.

 

Ontsnap aan de hectiek van het dagelijkse leven en laad jezelf op met de verfrissende zeelucht, betoverende aanzichten en de gastvrijheid van de eilandbewoners. Of je nu kiest voor een serene strandwandeling bij zonsopkomst of zonsondergang, een heerlijk diner met een adembenemend uitzicht, of een bezoek aan sfeervolle dorpjes, Ameland biedt het perfecte decor. Na een weekendje weg op Ameland voel je je herboren en klaar om de wereld weer aan te kunnen!

Weekend vieren op Ameland is pas echt genieten

Een paar dagen Ameland zijn vaak al genoeg om bij te komen van het drukke dagelijkse leven. De sfeer en gemoedelijkheid van het Waddeneiland hebben een positieve invloed, waardoor een midweek of weekendje weg op Ameland de perfecte vakantie is. Bovendien staan de Waddeneilanden op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dat is natuurlijk niet voor niets! De combinatie van de open horizon, de grenzeloze lucht die zich boven de Waddenzee uitstrekt, en de natuurlijke overgang tussen wadplaten en de zee maken een bezoek aan de Wadden tot een bijzondere ervaring. Op de Wadden ben je mijlenver verwijderd van overvolle agenda's, drukte en afspraken.

 

Ontdek Ameland tijdens een weekendje weg

Geniet van het gezellige leven in de oude dorpjes tijdens je weekendje weg op Ameland. Ameland telt vier dorpjes: Hollum, Ballum, Buren en Nes. Allemaal zijn ze binnen een straal van 15 km te bereiken. Elk dorp heeft zijn eigen karakter. Wanneer je met de boot arriveert op het eiland, zul je als eerst Nes passeren. Dit is tevens het grootste en daarmee drukste dorpje van het eiland. Dit authentieke dorpje geeft inzicht in het rijke verleden van het eiland, met een eeuwenoude molen en historische woningen uit de 17e eeuw.

 

Vakantiepark Klein Vaarwater is de ultieme uitvalsbasis voor een weekendje Ameland

Kom thuis op Vakantiepark Klein Vaarwater voor jouw weekend weg op Ameland. De ideale uitvalsbasis op het prachtige Ameland. Wij bieden een breed scala aan accommodaties, waaronder luxe villa's, vrijstaande bungalows, schakelbungalows, wellnessboerderijen en chalets. Daarnaast kun je ook kamperen of in ons hotel verblijven. Of je nu een weekendje weg gaat met je gezin, vrienden of familie, wij hebben accommodaties geschikt voor 4 tot 12 personen.

 

Vermaak in overvloed

Vervelen tijdens jouw weekendje weg is niet nodig. Zelfs het park hoef je niet te verlaten. Klein Vaarwater beschikt over een prachtig centrumgebouw met faciliteiten zoals een overdekt zwembad, indoor speelkasteel, fitness, bowling, supermarkt, restaurant, midgetgolf, strandpaviljoen, cafetaria en een Front Office om onze gasten te verwelkomen. Kortom, er is genoeg te doen, ongeacht het weer.

 

 

Ontdek de mogelijkheden op vakantiepark Klein Vaarwater

Ontdek wat Vakantiepark Klein Vaarwater te bieden heeft:

 

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland