Reserveer direct je tafel

Vakantiehuis Ameland voor 4 personen

Wil je met 4 personen naar Ameland? Op vakantiepark Klein Vaarwater heeft u voldoende keuze uit vakantiehuizen voor 4 personen op Ameland. Bij deze vakantiehuizen ontbreekt het in ieder geval niet aan de nodige luxe. En nog extra fijn is dat je in een rustige omgeving terecht komt, waar je tijdens je vakantie dus helemaal tot rust kan komen. 

Wat valt er te doen op Ameland?

 

 

Naast het heerlijk tot rust komen in jouw vakantiehuis voor 4 personen op Ameland wil je natuurlijk wel weten wat er zoal in de buurt te doen is. Vakantiepark Klein Vaarwater heeft een ideale ligging, zo ligt het park op nog geen 11 minuten lopen van het dorpje Buren. Hier heb je bezienswaardigheden zoals het Landbouw en Juttersmuseum.  

 

Iets verderop, op ongeveer een half uur lopen, ligt het dorpje Nes. Je zal deze plek waarschijnlijk wel herkennen, aangezien je met de boot aankomt in Nes.  

 

In zowel Buren als Nes heb je genoeg activiteiten die je kunt doen om je niet te hoeven vervelen. Zo heb je verschillende restaurants, met ieder hun specialiteit. Of huur een auto of fiets, om het eiland verder te gaan verkennen. 

 

Het eiland Ameland is 27 kilometer lang, dit is dus prima te doen met de fiets of auto. Het is zeker de moeite waard om Ameland van begin tot eind te ontdekken. En aan het einde van je dag kun je je weer heerlijk terugtrekken in je vakantiehuis op Ameland voor 4 personen. 

 

Fietsen in de buurt van jouw vakantiehuis op Ameland voor 4 personen

 

Zoals we al eerder benoemd hebben, is het eiland goed verkenbaar op de fiets. Zo zijn er verschillende routes die je kunt nemen op de fiets om het eiland echt goed te verkennen.  

Deze routes variëren van kleine, korte routes naar moeilijke, grote routes. Het is maar net wat je wilt. 

 

Wil je een fiets huren? Op de weg naar Buren is een fietsverhuur te vinden. Hier kan je een fiets huren om zo jouw avontuur te starten!  

 

Huisdieren in vakantiehuis Ameland voor 4 personen? 

Wil jij jouw trouwe viervoeter meenemen naar jullie vakantieplek? Dat kan! Het is bij ons toegestaan om in enkele accommodaties jouw huisdier mee te nemen naar het vakantiehuis Ameland voor 4 personen.  

 

Zien we jou dadelijk op Vakantiepark Klein Vaarwater? Tot snel!

 

Ook interessant:

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland