Reserveer direct je tafel

Vakantiehuis 8 personen op Ameland met zwembad

Heerlijk genieten in een vakantiehuis met zwembad

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn; een vakantiehuis voor 8 personen op Amelend met zwembad! Ga er op uit met je hele familie, een grote vriendengroep of neem je collega’s mee voor een gezellig teamuitje. Het vakantiehuis voor 8 personen is van alle gemakken voorzien en heeft een aantal luxe privé faciliteiten. In een vakantiehuis voor 8 personen op Ameland met zwembad ontbreekt het jullie dus aan niks. Op Vakantiepark Klein Vaarwater hebben we twee types vakantiehuizen met zwembad voor 8 personen. 

Wellnessboerderij 8 personen met zwembad

Het eerste type vakantiehuis 8 personen met zwembad is de wellnessboerderij. Een accommodatie die je in alle luxe laat verblijven in het 8 persoons vakantiehuis. De wellnessboerderij heeft een sauna, whirlpool, stoomcabine en een eigen zwembad van 5x5 meter!  
Is het gezelschap groter dan 8 personen? Deze accommodatie kan uitgebreid worden van een 8 persoons vakantiehuis naar een 12 persoons vakantiehuis met zwembad! 

Bekijk nu jouw accommodatie

Villa 8 personen met zwembad

Achterop ons park staan nog meer 8 persoons vakantiehuizen met zwembad. Dit gaat om ruime vrijstaande villa’s die net als de wellnessboerderijen van alle gemakken zijn voorzien. Het vakantiehuis 8 personen met zwembad heeft ook een bubbelbad én een sauna.

In deze 8 persoons vakantiehuizen met zwembad zijn ook honden toegestaan.  

Bekijk nu jouw accommodatie

Extra's bij 8 persoons vakantiehuis op Ameland

Geniet naast alle luxe in je eigen 8 persoons vakantiehuis met zwembad ook van alle andere faciliteiten die op het park te vinden zijn. Plons in het zwembad in het centrumgebouw, sla iedereen uit het veld op de midgetgolfbaan, of win op de regenachtige dag met een potje bowlen

 

Op zoek naar een vakantiehuis 8 personen met zwembad of kunnen wij je nog ergens mee helpen? Bij vragen of opmerkingen horen we graag van je. Neem contact met ons op via e-mail: info@kleinvaarwater of telefonisch: 0519-542156.

 

Ook interessant:

 

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland