Reserveer direct je tafel

Huisje op Ameland voor 2 personen

Lekker op vakantie naar Ameland met z’n tweeën? Boek dan een huisje op Ameland voor 2 personen. Onze huisjes op Ameland voor 2 personen zijn dé ideale keus om er even lekker tussen uit te gaan. Deze woningen zijn volledig ingericht naar de wensen en behoeften van 2 personen. Zo weet je zeker dat het je niet aan de nodige luxe ontkomt!

Huisje Ameland voor 2 personen huren

Op vakantiepark Klein Vaarwater kun je verschillende huisjes huren voor twee personen.

Bekijk alle accommodaties

Activiteiten en bezienswaardigheden op Klein Vaarwater voor 2 personen

Naast het vertoeven in jouw huisje op Ameland voor 2 personen wil je natuurlijk weten wat er nog verder in de omgeving te doen is. Zo zijn er verschillende activiteiten en bezienswaardigheden op het prachtige Ameland.

 

Ga er heerlijk op uit met z’n tweeën, denk hierbij aan het wandelevenement ‘Tussen Slik en Zand’ Hierbij kan je genieten van één van de prachtige wandelroutes langs de stranden van Ameland. Toch liever actiever bezig? Doe dan mee met de Adventure run. Dit is een avontuurlijk loopevenement tussen wad en strand. Bij boeking van je verblijf en het meedoen aan één van deze twee evenementen krijg je je bedlinnen en handdoeken gratis! Bekijk hier de huisjes op Ameland voor 2 personen.

 

Er heerlijk op uit op Ameland

Er zijn tal redenen waarom een huisje op Ameland voor 2 personen een goed idee is.

Wanneer je komt genieten op vakantiepark Klein Vaarwater weet je zeker dat je een huisje boekt ie voorzien is van gratis wifi, gelegen op een prachtige locatie en die dicht bij de zee ligt. Kortom: Genoeg redenen om heerlijk te komen genieten in jouw huisje op Ameland voor 2 personen.

Faciliteiten van huisjes op Ameland voor 2 personen

Tijdens jouw vakantie op Ameland hoef je je geen zorgen te maken over de faciliteiten. Wij bieden een overdekt zwembad met een 25-meter bad aan. Verder kan je bij ons gebruik maken van de bowlingbaan waar jij je bowlingkunsten kunt laten zien!

 

Als je je conditie op peil wil houden tijdens jouw vakantie hebben wij daar de perfecte oplossing voor. Maak gebruik van ons uitgebreid fitnesscentrum, hier kan je je bezig houden met bijvoorbeeld krachttraining of cardio.

 

Boek nu jouw huisje op Ameland voor 2 personen

Helemaal overtuigd van het huisje op Ameland voor 2 personen? Bekijk dan ons aanbod en boek nu jouw vakantie. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar en willen je graag helpen bij het boeken van jouw vakantie.

 

Ook interessant:

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland