Reserveer direct je tafel

Groepsaccommodaties Ameland

Vakantiehuis met zwembad

Wat is er fijner dan om met je hele familie of een grote vriendengroep te overnachtingen in een groepsaccommodatie op Ameland?  Neem je collega’s mee naar Ameland voor een gezellig teamuitje of een reünie met oude klasgenoten. Vakantiepark Klein Vaarwater biedt groepsaccommodaties die van alle gemakken zijn voorzien en hebben een aantal luxe privé faciliteiten. In onze groepsaccommodatie op Ameland met onder andere een zwembad ontbreekt het jullie dus aan niks.  

Groepsaccommodatie Ameland: Welnessboerderij 8, 10 of 12 personen met zwembad

Het eerste type groepsaccommodatie voor 8, 10 of 12 personen met zwembad is de wellnessboerderij. Een groepsaccommodatie die je in alle luxe laat verblijven op Ameland. De wellnessboerderij heeft een sauna, whirlpool, stoomcabine en een eigen zwembad van 5x5 meter!  Onze 10 persoons vakantiehuizen  beschikken tevens over een ruime woonkamer, ideaal om met de hele familie in door te brengen!
Deze groepsaccommodatie is perfect voor een heerlijk weekend Ameland.  

 

 

Groepsaccommodatie Ameland: Villa 8 personen met zwembad

Achterop ons park staan een 8 persoons groepsaccommodaties met zwembad. Dit gaat om ruime vrijstaande villa’s die net als de wellnessboerderijen van alle gemakken zijn voorzien. Deze groepsaccommodatie voor 8 personen met zwembad heeft ook een bubbelbad én een sauna. In deze 8 persoons groepsaccommodaties op Ameland zijn ook honden toegestaan.  

Groepsaccommodatie Ameland: Villa 12 personen

Verder hebben wij nog ruime vrijstaande villas voor 12 personen. Dichtbij de duinen en van alle gemakken voorzien. Klinkt als een perfecte groepsaccommodatie op Ameland! Ook in deze accommodatie zijn honden toegestaan.  

Extra genieten tijdens jouw groepsuitje op Ameland

Geniet naast onze groepsaccommodatie op Ameland ook van alle andere faciliteiten die op het park te vinden zijn. Plons in het zwembad in het centrumgebouw, sla iedereen uit het veld op de midgetgolfbaan, of win op de regenachtige dag met een potje bowlen

 

Op zoek naar een groepsaccommodatie op Ameland of kunnen wij je nog ergens mee helpen? Bij vragen of opmerkingen horen we graag van je. Neem contact met ons op via e-mail: info@kleinvaarwater of telefonisch: 0519-542156.

 

Ook interessant:

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland