Reserveer direct je tafel

Informatie coronavirus COVID-19

Bekijk hier onze maatregelen. 

Allround Horecamedewerker

Vakantiepark Klein Vaarwater, gelegen tussen het dorpje Buren en het onmetelijke strand van Ameland, is al meer dan 60 jaar de plek waar vakantievierende gasten de tijd van hun leven meemaken. Een heerlijke plek waar herinneringen ontstaan en naar hartenlust kunnen worden opgehaald.

Het hele jaar rond vormt het park de ideale plek voor een weekendje weg, een kampeervakantie vol belevenissen, een luxe verwenervaring in een wellnessboerderij en nog veel meer. Naast vakantiewoningen, hotelkamers en kampeerplaatsen heeft het park ook alle faciliteiten in huis die een verblijf onvergetelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan het trendy strandpaviljoen ’t Strandhuys en het nieuwe centrumgebouw met z’n zwembad, indoor speeltuin, restaurant, bowlingbanen, sportschool en nog veel meer. Hier kan je als personeelslid ook gebruik van maken!

Met een team van meer dan 120 medewerkers doen wij dagelijks ons uiterste best om de gasten de service te bieden die past bij een fijne vakantie!

 

Kom je ook werken op Ameland??

 

Om ons horecateam op volle sterkte te krijgen en te houden zijn we per direct op zoek naar

 

Allround horecamedewerkers

Ervaring is mooi meegenomen, maar geen vereiste & woonruimte is aanwezig.

 

Lijkt het je leuk om:

  • broodjes te bezorgen op het park
  • hapjes en drankjes te serveren
  • af te wassen en de keuken op orde te houden
  • bestellingen op te nemen
  • ontbijt voor te bereiden
  • biertjes te tappen

 

en nog veel en veel meer? Neem dan direct contact met ons op! Bel 0519 542156, mail of kom langs, dan kijken we meteen of we een match hebben! De mogelijkheden zijn legio, we komen graag met je in contact!

 

Wil je meer weten over Klein Vaarwater? Check onze websites www.kleinvaarwater-ameland.nl www.strandhuys-ameland.nl www.strandhotelburenaanzee.nl en natuurlijk onze socials

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

Maandag t/m zaterdag: 09.00-17.00 uur

Zondag: gesloten

 

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland