Reserveer direct je tafel

Bekijk hier wat er allemaal te doen is voor kinderen op Klein Vaarwater

Kinderfeestje

Wil je jouw verjaardag komen vieren bij ons? Dat kan!

 

Zo kun je bij ons komen zwemmen, spelen in ons nieuwe speelkasteel of bowlen en genieten van een kidsmenu (patat en snack) en een glaasje limonade.

Lees meer

Kapitein Vaarwater en zijn Vaarmaatjes

Kom hier alles te weten over Kapitein Vaarwater en zijn Vaarmaatjes! 

Even voorstellen:

Al heel wat jaren terug aangespoeld op het strand van Ameland.... Kapitein Vaarwater

Van zijn boot was alleen de stuurhut nog overgebleven met zijn bed, keukentje en zeemanskist. Alleen het strand bleek niet zo'n schikte plek om te wonen. Altijd zand in je eten en bij vloed werd alles nat. Kapitein Vaarwater ging op zoek naar een betere woonplek. En die vond hij, achter de zandduinen en voorbij het bos. Een rustige plek met wat duinen en weide en veel dieren op hem heen. 

 

Op deze plek had hij in de vakanties veel mensen om hem heen. Dit vond Kapitein Vaarwater erg gezellig. Nu kon hij verhalen vertellen, strandjutten met de kinderen, vliegers maken en voetbaltoernooitjes organiseren. Zo leerde Kapitein Vaarwater ook vier kinderen kennen, die elk jaar weer terug kwamen voor hun vakantie. Deze vier kinderen zijn nu groot geworden en wonen hier nu ook op het park. Ze worden ook wel de Vaarmaatjes genoemd en samen helpen zij Kapitein Vaarwater.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland