Reserveer direct je tafel

Vakantie met binnenzwembad op Ameland

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn; een ruime villa met binnenzwembad! Ga er op uit naar Ameland met je hele familie, een grote vriendengroep of neem je collega’s mee voor een gezellig teamuitje. Deze villa’s voor 8 personen is van alle gemakken voorzien en heeft een aantal luxe privé faciliteiten. In een villa voor 8 personen met binnenzwembad ontbreekt het jullie dus aan niks. Op Vakantiepark Klein Vaarwater hebben we twee types villa’s met binnenzwembad voor 8 personen.

Wellnessboerderij 8 personen met binnenzwembad

Het eerste type villa is de Wellnessboerderij voor 8 of 12 personen met binnenzwembad. Een accommodatie die je in alle luxe laat verblijven op Ameland. De wellnessboerderij heeft een sauna, whirlpool, stoomcabine en een eigen binnenzwembad van 5x5 meter!
Is het gezelschap groter dan 8 personen? Deze accommodatie kan uitgebreid worden van een 8 persoons villa naar een 12 persoons villa met binnenzwembad!

Wellnessboerderij 8 personen met zwembad

Het eerste type vakantiehuis 8 personen met zwembad is de wellnessboerderij. Een accommodatie die je in alle luxe laat verblijven in het 8 persoons vakantiehuis. De wellnessboerderij heeft een sauna, whirlpool, stoomcabine en een eigen zwembad van 5x5 meter!  
Is het gezelschap groter dan 8 personen? Deze accommodatie kan uitgebreid worden van een 8 persoons vakantiehuis naar een 12 persoons vakantiehuis met zwembad! 

Bekijk nu jouw accommodatie

Villa 8 personen met binnenzwembad

Achterop ons park staan nog meer 8 persoons vakantiehuizen met binnenzwembad. Dit gaat om ruime vrijstaande villa’s die net als de wellnessboerderijen van alle gemakken zijn voorzien. De villa voor 8 personen met binnenzwembad heeft ook een bubbelbad én een sauna. In deze 8 persoons vakantiehuizen met binnenzwembad zijn ook honden toegestaan.

Villa 8 personen met zwembad

Achterop ons park staan nog meer 8 persoons vakantiehuizen met zwembad. Dit gaat om ruime vrijstaande villa’s die net als de wellnessboerderijen van alle gemakken zijn voorzien. Het vakantiehuis 8 personen met zwembad heeft ook een bubbelbad én een sauna.

In deze 8 persoons vakantiehuizen met zwembad zijn ook honden toegestaan.  

Bekijk nu jouw accommodatie

Extra's wanneer je bij ons een villa met binnenzwembad huurt

Geniet naast alle luxe in je eigen villa met binnenzwembad ook van alle andere faciliteiten die op Vakantiepark Klein Vaarwater te vinden zijn. Plons in het binnenzwembad in het centrumgebouw, sla iedereen uit het veld op de midgetgolfbaan, of win op de regenachtige dag met een potje bowlen.

 

Op zoek naar een villa met binnenzwembad of kunnen wij je nog ergens mee helpen? Bij vragen of opmerkingen horen we graag van je. Neem contact met ons op via e-mail: info@kleinvaarwater of telefonisch: 0519-542156.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland