Reserveer direct je tafel

Vakantievilla met zwembad op Ameland

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn; een ruime vakantievilla met zwembad! Ga er op uit naar Ameland met je hele familie, een grote vriendengroep of neem je collega’s mee voor een gezellig teamuitje. Deze vakantievilla’s voor 8 personen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een aantal luxe privé faciliteiten. In een vakantievilla voor 8 personen met zwembad ontbreekt het jullie dus aan niks. Op Vakantiepark Klein Vaarwater hebben we verschillende types vakantievilla’s met zwembad.

Villa 8 personen met zwembad

Achterop ons park staan nog meer 8 persoons vakantiehuizen met zwembad. Dit gaat om ruime vrijstaande villa’s die net als de wellnessboerderijen van alle gemakken zijn voorzien. Het vakantiehuis 8 personen met zwembad heeft ook een bubbelbad én een sauna.

In deze 8 persoons vakantiehuizen met zwembad zijn ook honden toegestaan.  

Bekijk nu jouw accommodatie

Wellnessboerderij 8 personen met zwembad

Het eerste type vakantiehuis 8 personen met zwembad is de wellnessboerderij. Een accommodatie die je in alle luxe laat verblijven in het 8 persoons vakantiehuis. De wellnessboerderij heeft een sauna, whirlpool, stoomcabine en een eigen zwembad van 5x5 meter!  
Is het gezelschap groter dan 8 personen? Deze accommodatie kan uitgebreid worden van een 8 persoons vakantiehuis naar een 12 persoons vakantiehuis met zwembad! 

Bekijk nu jouw accommodatie

Wellnessboerderij met zwembad

Het eerste type vakantievilla is de Wellnessboerderij voor 8, 10 of 12 personen met zwembad. Een vakantievila die je in alle luxe laat verblijven op Ameland. De wellnessboerderij heeft een sauna, whirlpool, stoomcabine en een eigen zwembad van 5x5 meter!
Is het gezelschap groter dan 8 personen? Deze vakantievilla kan uitgebreid worden van een 8 persoons vakantievilla naar een 12 persoons vakantievilla met zwembad! Of reserveer de 10 persoons Wellnessboerderij.

 

Villa 8 personen met zwembad 

Achterop ons park staan nog meer 8 persoons vakantievilla’s met zwembad. Dit gaat om ruime vrijstaande villa’s die net als de wellnessboerderijen van alle gemakken zijn voorzien. De villa voor 8 personen met zwembad heeft ook een bubbelbad én een sauna. In deze 8 persoons vakantievilla’s met zwembad zijn ook honden toegestaan.

 

Extra's wanneer je bij ons een vakantievilla met zwembad huurt  

Geniet naast alle luxe in je eigen vakantievilla met zwembad ook van alle andere faciliteiten die op Vakantiepark Klein Vaarwater te vinden zijn. Plons in het binnenzwembad in het centrumgebouw, sla iedereen uit het veld op de midgetgolfbaan, of win op de regenachtige dag met een potje bowlen.

 

Op zoek naar een vakantievilla met zwembad of kunnen wij je nog ergens mee helpen? Bij vragen of opmerkingen horen we graag van je. Neem contact met ons op via e-mail: info@kleinvaarwater of telefonisch: 0519-542156.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland