Reserveer direct je tafel

Informatie coronavirus COVID-19

Bekijk hier onze maatregelen. 

Vakantiepark Ameland

Voor een onvergetelijke vakantie

Tijdens je vakantie wil je optimaal kunnen genieten. Eindelijk even weg uit de sleur van het dagelijks leven. Even geen werk en ook geen huishoudelijke beslommeringen. Tijd voor jezelf. Om optimaal te ontspannen heb je niet veel meer nodig dan een leuke vakantiebestemming met een goed verblijf.

 

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je vakantie wilt vieren op Ameland. Prima keus! En nu zoek je nog een verblijf op het eiland? Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren is hét ideale verblijf voor jou en je gezelschap. Boek je bij ons? Dan boek je niet alleen voor een overnachting. Ons vakantiepark beschikt over veel topfaciliteiten. Je hoeft het park niet te verlaten om je te kunnen vermaken.

Diversiteit aan accommodaties

Vakantiepark Klein Vaarwater heeft diverse accommodaties ter beschikking. Boek een bungalow op ons park en je loopt vanuit je vakantiehuis zo het strand op. Of kies voor één van onze ruime wellness boerderijen inclusief een zwembad. Ben je in een groter gezelschap? Reserveer dan een luxe villa. Deze is beschikbaar vanaf 8 personen en bevat een sauna en een whirlpool. Ons vakantiepark biedt je ook voldoende mogelijkheden als je liever gaat kamperen. Bij ons kun je luxe kamperen in een lodge, maar we hebben ook mooie kampeerplaatsen vlakbij het strand voor als je een tent meeneemt.

 

Faciliteiten op ons vakantiepark

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het eiland te ontdekken. Maar je kunt ook optimaal genieten van de faciliteiten op ons vakantiepark. Begin de dag met een verfrissende duik in ons zwembad. Terwijl je baantjes trekt in het 25-meterbad vermaken je kinderen zich op de waterglijbaan. Voor de kleintjes is er een peuterbad waarin ze veilig kunnen spelen met de speeltoestellen.

 

Vakantiepark Klein Vaarwater beschikt over een eigen restaurant. Je kunt hier heerlijk ontbijten, lunchen of dineren. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een bakje koffie tussendoor. Restaurant de Huyskamer staat bekend om de smaakvolle burgers en vleesgerechten van de lavagrill. Ben je toe aan een lekkere snack? Ga dan eens langs bij onze cafetaria naast het restaurant.

 

Voor de sporters zijn er uiteraard ook voldoende voorzieningen te vinden op ons vakantiepark. Het park beschikt onder andere over een tennisbaan en een golfbaan. Daarnaast is het mogelijk om samen met je gezelschap een balletje te slaan op de midgetgolfbaan. Ook hebben we een eigen sport- en gezondheidscentrum voor degene die graag fit willen worden of blijven.

 

Boek jouw verblijf op Vakantiepark Klein Vaarwater

Boek direct jouw bungalow, villa of kampeerplaats via onze site. Geniet van al het moois dat Ameland je te bieden heeft. Ga met de sneldienst vanuit Holwerd en vaar in 20 minuten naar Ameland.

 

Kunnen wij je nog ergens mee helpen? Dan horen we het graag. Bij vragen of opmerkingen horen we graag van je. Of neem zelf contact met ons op. Via het contactformulier op de site of bel ons op: 0519-542156.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland