Reserveer direct je tafel

Vakantiepark aan de kust in Nederland

Kom heerlijk genieten van jouw vakantie aan de kust in Nederland op het mooiste Waddeneiland Ameland!  Ons vakantiepark ligt in het plaatsje Buren, op loopafstand van de kust. Verwen je zintuigen met zuivere zeelucht, weidse gezichten en het prachtige brede strand. De Nederlandse Waddeneilanden zijn uniek qua omgeving en beleving en perfect voor een vakantie aan de kust in Nederland. De duinen en het strand bezorgen je het echte vakantiegevoel die je vaak alleen in het buitenland ervaart. Pure ontspanning, je hoeft je nergens druk om te maken. Tijdens een vakantie aan de kust in Nederland op ons vakantiepark kun je kamperen of een luxe vakantievilla huren. Beide dragen op een eigen manier bij aan jouw vakantie. 

De kust van Nederland - het gehele jaar vakantie vertier!

Kom tijdens jouw verblijf op ons vakantiepark aan de kust in Nederland genieten van lange strandwandelingen, schelpen zoeken, zwemmen in de branding, zonnebaden, vliegeren en paardrijden, het is zomaar een greep uit de vele mogelijkheden die de kust van Ameland biedt. Op het uitgestrekte strand van Ameland is het toch écht genieten van jouw vakantie aan de kust in Nederland!  

En wist je dat het strand van Waddeneiland Ameland in juli 2020 is uitgekozen tot Schoonste strand van Nederland? Voor het eerst sinds de inspecties mocht de jury een tien uitdelen! 

 

Vakantiepark aan de kust in Nederland is elk seizoen weer uniek 

Elk seizoen in Nederland heeft zijn charme. Op Ameland zijn de zomers vanzelfsprekend het drukst bezocht op ons vakantiepark aan de kust in Nederland. Met mooi weer lekker naar de kust of genieten van andere buitenactiviteiten. Maar in het naseizoen even lekker uitwaaien aan de kust tijdens jouw vakantie aan de kust in Nederland en daarna genieten van de sauna, waar veel van onze accommodaties op ons vakantiepark over beschikken, klinkt ook niet gek toch?   

 

Vakantiepark Klein Vaarwater als ideale thuis voor jouw vakantie aan de kust in Nederland 

Thuiskomen op Vakantiepark Klein Vaarwater voor jouw vakantie aan de kust in Nederland. De ideale basis voor een eindeloze vakantie op het mooie Ameland. Vol van ruimte. Uitgestrekte duinen. Het eindeloze Oerd waar je wandelt of fietst over de knerpende schelpenpaden. Een verfrissende duik nemen in het zwembad van vakantiepark Klein Vaarwater of in het heerlijke water van de zee, de kinderen lekker laten spelen in het speelkasteel of gezellig een potje bowlen. Op het vakantiepark aan de kust in Nederland kan je kiezen uit een breed aanbod van bungalows en caravans. Variatie in accommodaties is het "geheim" van vakantiepark Klein Vaarwater. Je kunt kiezen uit ruime vrijstaande bungalows voor vier tot twaalf personen. Maar, ook kamperen behoort tot de mogelijkheden! Bekijk wat de mogelijkheden zijn op vakantiepark Klein Vaarwater voor jouw vakantie aan de kust in Nederland.  

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland