Reserveer direct je tafel

Vakantiehuis met zwembad Ameland

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn; een ruim vakantiehuis met zwembad op Ameland! Ga er op uit naar Waddeneiland Ameland met je hele familie, een grote vriendengroep of neem je collega’s mee voor een gezellig teamuitje. Onze vakantiehuizen met zwembad op Ameland zijn van alle gemakken voorzien en hebben een aantal luxe privé faciliteiten. In onze vakantiehuizen met zwembad ontbreekt het jullie dus aan niks. Op Vakantiepark Klein Vaarwater hebben we twee types vakantiehuizen met zwembad.

Wellnessboerderij voor 8 of 12 personen met zwembad op Ameland

Het eerste type vakantiehuis met zwembad in Nederland is de Wellnessboerderij voor 8 of 12 personen. Een vakantiehuis die je in alle luxe laat verblijven op Ameland. De wellnessboerderij heeft een sauna, whirlpool, stoomcabine en een eigen zwembad van 5x5 meter!
Is het gezelschap groter dan 8 personen? Dit vakantiehuis met zwembad in Nederland kan uitgebreid worden van een 8 persoons vakantiehuis naar een 12 persoons vakantiehuis met zwembad!

Wellnessboerderij 8 personen met zwembad

Het eerste type vakantiehuis 8 personen met zwembad is de wellnessboerderij. Een accommodatie die je in alle luxe laat verblijven in het 8 persoons vakantiehuis. De wellnessboerderij heeft een sauna, whirlpool, stoomcabine en een eigen zwembad van 5x5 meter!  
Is het gezelschap groter dan 8 personen? Deze accommodatie kan uitgebreid worden van een 8 persoons vakantiehuis naar een 12 persoons vakantiehuis met zwembad! 

Bekijk nu jouw accommodatie

Villa voor 8 personen met zwembad op Ameland

Achterop ons park staan nog meer 8 persoons vakantiehuizen met zwembad. Dit gaat om ruime vrijstaande villa’s die net als de wellnessboerderijen van alle gemakken zijn voorzien. Dit vakantiehuis met zwembad op Ameland voor 8 personen heeft ook een bubbelbad én een sauna. In deze 8 persoons vakantiehuizen met zwembad zijn ook honden toegestaan.

Villa 8 personen met zwembad

Achterop ons park staan nog meer 8 persoons vakantiehuizen met zwembad. Dit gaat om ruime vrijstaande villa’s die net als de wellnessboerderijen van alle gemakken zijn voorzien. Het vakantiehuis 8 personen met zwembad heeft ook een bubbelbad én een sauna.

In deze 8 persoons vakantiehuizen met zwembad zijn ook honden toegestaan.  

Bekijk nu jouw accommodatie

Extra’s wanneer je bij ons een vakantiehuis met zwembad huurt

Geniet naast alle luxe in je eigen vakantiehuis met zwembad op Ameland ook van alle andere faciliteiten die op Vakantiepark Klein Vaarwater te vinden zijn. Plons in het binnenzwembad in het centrumgebouw, sla iedereen uit het veld op de midgetgolfbaan, of win op de regenachtige dag met een potje bowlen.

Op zoek naar een vakantiehuis met zwembad op Ameland of kunnen wij je nog ergens mee helpen? Bij vragen of opmerkingen horen we graag van je. Neem contact met ons op via e-mail: info@kleinvaarwater of telefonisch: 0519-542156.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland