Reserveer direct je tafel

Weekendje weg Waddeneiland

Hét adres voor een weekendje weg naar Waddeneiland Ameland

Een weekendje weg naar een Waddeneiland is de manier om bij te komen van een drukke periode. De zachte zeebries, de prachtige omgeving en de nuchtere mensen zorgen voor een ontspannen gevoel. Een lange strandwandeling bij zonsopkomst of zonsondergang, dineren met schitterend uitzicht of een knus dorpje bezoeken, Waddeneiland Ameland is er de uitgelezen plek voor. Na een weekendje weg op Waddeneiland Ameland heb je het gevoel dat je alles weer aan kunt!

Een weekendje weg naar Waddeneiland Ameland is echt genieten

Een paar dagen naar Waddeneiland Ameland is vaak al genoeg om bij te komen van het drukke dagelijkse leven. De sfeer en gemoedelijkheid van het Waddeneiland hebben een positieve invloed, waardoor een midweek of weekendje weg op Ameland de perfecte vakantie is. Bovendien staan de Waddeneilanden op de Unesco Werelderfgoed lijst. Dat is natuurlijk niet voor niks! De combinatie van de open horizon, de grenzeloze lucht die zich boven de Waddenzee uitstrekt en de natuurlijke overgang tussen wadplaten en de zee maakt een bezoek aan de Wadden tot een bijzondere ervaring. Op de Wadden ben je mijlenver verwijderd van overvolle agenda's, drukte en afspraken.

 

Bezoek de prachtige oude dorpjes tijdens een weekendje Waddeneiland

Lekker het terras op in de gezellige oude dorpjes? Waddeneiland Ameland telt vier dorpjes; Hollum, Ballum, Buren en Nes. Allemaal te bereiken binnen een straal van 15 km. Ieder dorp heeft zijn eigen karakter. Wanneer je met de boot arriveert op het eiland zal je als eerst Nes passeren. Dit is tevens het grootste en daarmee drukste dorpje van het eiland. Dit authentieke dorpje geeft zicht in het rijke verleden van het eiland. Zo staat er een eeuwenoude molen en zult u oude woningen uit de 17e eeuw tegenkomen.

 

Kleinvaarwater als ideale thuis voor een weekendje weg Waddeneiland

Thuiskomen op Vakantiepark Klein Vaarwater voor jouw weekend weg naar Waddeneiland Ameland. De ideale basis op het mooie Ameland. Wij bieden een breed aanbod aan accommodaties: luxe villa's, vrijstaande bungalows, schakelbungalows, wellnessboerderijen en chalets. Daarnaast kan je ook kamperen of in ons hotel verblijven.  Kom jij een weekendje weg naar Waddeneiland Ameland met jouw gezin, vrienden of familie? Wij hebben accommodaties geschikt voor 4 tot en met 12 personen.

 

Vervelen tijdens jou weekendje weg is niet nodig. En daar hoef je zelfs het park niet eens voor af. Klein Vaarwater beschikt over een prachtig centrumgebouw met faciliteiten zoals overdekt zwembad, Indoor Speelparadijs, fitness, bowling, supermarkt, restaurant, midgetgolf, strandpaviljoen, cafetaria en Front Office voor het verwelkomen van onze gasten. Kortom, genoeg te doen bij zowel mooi als minder mooi weer!

 

Bekijk wat de mogelijkheden zijn op vakantiepark Klein Vaarwater!

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland