Reserveer direct je tafel

Heerlijk genieten in luxe op de Waddeneilanden

Luxe vakantiehuizen voor een heerlijk verblijf op de Waddeneilan

Vakantie staat vaak in het teken van rust, ontspanning en nieuwe ervaringen opdoen. Zo'n nieuwe ervaring kan zijn om eens in een luxe en compleet verzorgde vakantievilla te verblijven. Alles erop en eraan en als extra een sauna en een bubbelbad of privé zwembad! Eigenlijk hoeft u de hele vakantie uw villa op de waddeneilanden niet uit want het luxe vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. De mooie stranden, knusse dorpjes en de gezellige terrasjes zijn de moeite waard om de luxe vakantievilla te verlaten. Al is het maar voor even. 

Boek hieronder jouw luxe vakantievilla

Kies het aantal personen, aankomstdatum en duur van verblijf om uw ideale villa te vinden.

Boek nu jouw verblijf

Uw eigen luxe vakantiehuis op de Waddeneilanden huren

In onze vrijstaande vakantiehuizen beleeft u op en top vakantie. Aan de rand van het vakantiepark gelegen wandelt u zo de duinen in vanaf uw vakantiehuis. Wilt u een keertje in en rondom de vakantiehuis blijven, dan hoeft u zich ook zeker niet te vervelen! Met een sauna en bubbelbad komt u helemaal tot rust. Sommige vakantievilla's beschikken zelfs over een inpandig privé zwembad. Een luxe vakantiehuis huren op de waddeneilanden bezorgt u een luxe vakantie waarbij het aan niks ontbreekt. 

Er zijn luxe vakantiehuizen voor 8 en 12 personen. Ideaal voor een familieweekend of een korte vakantie met vrienden op de waddeneilanden. Een vakantie waarbij het u aan niks ontbreekt en die volledig in het teken van gezelligheid en plezier staat. Een luxe vakantiehuis huren geeft u de basis voor een geslaagde vakantie! 

 

Luxe vakantiehuis waddeneilanden 

Het verblijf in een luxe vakantiehuis op Ameland is zowel in de zomer als in de wintermaanden genieten. Wanneer je met een groep komt is er genoeg ruimte voor iedereen en de faciliteiten van het park zullen het luxe vakantiehuis waddeneilanden nog aantrekkelijker maken. Ga er lekker op uit en maak een lange wandeling door de duinen en over het strand van Ameland. Kom na een lange wandeling terug in het luxe vakantiehuis waddeneilanden en plons in het zwembad of het bubbelbad.  

Wanneer u een luxe vakantiehuis waddeneilanden bij ons boekt mag er ook gratis gebruik gemaakt worden van het zwembad en het speelkasteel in het centrumgebouw.  
Naast villa’s hebben wij ook als ‘luxe vakantiehuis Ameland’ onze Wellnessboerderijen, deze accommodaties zijn ook van alle gemakken voorzien. Liever iets minder luxe? Kies dan voor een schakelbungalow of een leuke chalet. 

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland