Reserveer direct je tafel

Ameland het leukste Waddeneiland

Vier jouw vakantie op het leukste Waddeneiland

Ameland is natuurlijk het leukste Waddeneiland. Waarom? Op Ameland staat de mooiste vuurtoren de Bornrif, deze is open voor publiek. Dus tijdens jouw bezoek aan het leukste waddeneiland kan je de beklimming van 230 treden aangaan en genieten van een prachtig uitzicht. Verder kan je op het leukste waddeneiland Ameland genieten van kilometers aan strand, een zeer mooie kustlijn, unieke bezienswaardigheden en leuke restaurantjes 

Activiteiten op het leukste Waddeneiland

Tijdens jouw vakantie op het leukste waddeneiland hoef je je geen moment te vervelen. Ameland heeft genoeg leuks te bieden voor jou. Huur een fiets van een van de fietsverhuurders en ga op avontuur op het leukste Waddeneiland. Plan van te voren een route in die je wilt fietsen, of vraag een van de routes op. Zo weet je zeker, als je één van deze routes gaat fietsen dat je zeker geen tekort krijgt van de omgeving en op een goed kennis maakt met Ameland. 

 

Ga je voor een sportieve vakantie op het leukste waddeneiland? Kies dan één van de stoere outdoor-activiteiten op het strand; kitesurfen, strandzeilen, suppen, surfen, mountainbiken, beachvolleybal en ga zo maar door! 

Ook is het een aanrader om een bezoekje te brengen aan het klimpark, hier kan je ook terecht voor een potje Paintbal of Archery Tag.  

 

De dorpen van het leukste waddeneiland Ameland 

Ameland heeft vier dorpen die alle vier hun eigen karakter hebben. Wanneer je op het leukste waddeneiland bent vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan de dorpjes.  

  

In het dorp Buren kan je genieten van verschillende restaurants en bezienswaardigheden zoals het Landbouw en Juttersmuseum.  

Het dorp Nes is ook wel het centrum van het leukste waddeneiland, hier vindt je allerlei verschillende winkeltjes en leuke terrasjes.  

Hollum heeft verschillende plekken die je bezocht moet hebben tijdens jouw bezoek aan het leukste Waddeneiland. Ga er bijvoorbeeld lekker op uit met de kinderen in het Bosspeeltuin of het Kabouterdorpje. 

En als laatste heb je dan nog het kleinste dorpje Ballum. Het dorpsgezicht van Ballum is een beschermd dorpsgezicht. In Ballum vind je nog vele oude woningen met ankerdateringen uit de 18e eeuw. 

 

Boek nu jouw verblijf op het leukste Waddeneiland bij Vakantiepark Klein Vaarwater  

Altijd al willen verblijven op het leukste Waddeneiland? Boek direct jouw accommodatie via onze website. We zien je graag op snel op Vakantiepark Klein Vaarwater. 

Kunnen wij je nog ergens van dienst mee zijn? Laat het ons dan weten. Bij vragen of opmerkingen horen we graag van je. Of neem zelf contact met ons op. Via de mail: info@kleinvaarwater of 0519-542156. 

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland