Reserveer direct je tafel

Vakantie Waddeneilanden

Heerlijk op vakantie in eigen land

Je hebt je vakantie in zicht en je wilt er lekker even een paar dagen op uit. Je wilt niet te ver weg, maar wel in een mooie en rustige omgeving. Heb je al eens gedacht aan een vakantie in eigen land? We kunnen je de waddeneilanden van harte aanbevelen. Laat het vaste land achter je om een paar dagen heerlijk te ontspannen.

Waarom je kiest voor de waddeneilanden

De waddeneilanden zijn erg aantrekkelijk voor jonge en oudere bezoekers. Ieder jaar bezoeken ruim 1,5 miljoen toeristen één of meer waddeneilanden. En veel van die toeristen komen gewoon uit eigen land. Wat het zo aantrekkelijk maakt? Omdat je je op de waddeneilanden soms waant alsof je in het buitenland bent. Je hoeft echt niet ieder jaar meer naar het buitenland om de zon op te zoeken. De waddeneilanden zijn écht uniek. Een uniek stukje Nederland.

 

Een vakantie voor ieder wat wils

Ben je sportief en hou je van een actieve vakantie? Of zoek je liever de rust op en hou je van heerlijk zonnebaden op het strand? De waddeneilanden zijn zo veelzijdig dat een vakantie op één van de eilanden voor iedereen genieten is.

 

Juist die veelzijdigheid maken de eilanden zo aantrekkelijk. Veel toeristen huren een fiets om zo het hele eiland te verkennen op bijvoorbeeld Vlieland of Terschelling. Maar ook natuurliefhebbers trekken graag door de duinen en over de stranden. Ze gaan vogels spotten en gaan zeehonden kijken bij de Robbenbank bij Ameland. Pak je liever een terrasje bij mooi weer? Ieder waddeneiland heeft tal van leuke restaurants en gezellig terrasjes. Hou je het graag wat knusser? Breng dan eens een bezoek aan Schiermonnikoog, de kleinste gemeente van Nederland.

 

Festiviteiten op de waddeneilanden

Je hoeft je tijdens je vakantie aan de waddeneilanden geen moment te vervelen. Ieder eiland heeft zijn eigen karakter. Maar ook worden op elk eiland z’n eigen festiviteiten georganiseerd. Denk aan het cultuurfestival Oerol op Terschelling dat jaarlijks 50.000 mensen trekt. Of ga naar MadNes op Ameland. Het surf-, skate- en muziekfestival op het strand in Nes.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland