Reserveer direct je tafel

Vakantie in eigen land

Kom heerlijk genieten op het prachtige Ameland!

De Nederlandse Waddeneilanden zijn uniek qua omgeving en beleving en perfect voor een vakantie in eigen land. De duinen en het strand bezorgen je het echte vakantiegevoel die je vaak alleen in het buitenland ervaart. Pure ontspanning, je hoeft je nergens druk om te maken. Tijdens een vakantie in eigen land kun je kamperen of een luxe vakantievilla huren. Beide dragen op een eigen manier bij aan jouw vakantie.

Vakantie in eigen land is elk seizoen weer uniek

Elk seizoen in Nederland heeft zijn charme. Op Ameland zijn de zomers vanzelfsprekend het drukst bezocht voor een vakantie in eigen land. Met mooi weer lekker naar het strand of genieten van andere buitenactiviteiten. Maar in het naseizoen even lekker uitwaaien op het strand tijdens jouw vakantie in eigen land en daarna genieten van de sauna, waar veel van onze accommodaties over beschikken, klinkt ook niet gek toch?

 

Een vakantie in eigen land voelt als er echt even helemaal uit

Kom een paar dagen naar Ameland voor jouw vakantie in eigen land en beleef dat “er even helemaal uit gevoel”. Ameland, provincie Friesland, heeft normaal gesproken rond de 3500 eilandbewoners. Maar in de zomermaanden bezoeken velen dit eiland om er heerlijk vakantie in eigen land te vieren. Ameland is een prachtig eiland met veel natuur en we heten jou van harte welkom voor een vakantie in eigen land op vakantiepark Klein Vaarwater.

 

Kleinvaarwater als ideale thuis voor jouw vakantie in eigen land

Thuiskomen op Vakantiepark Klein Vaarwater voor jouw weekje vakantie in eigen land. De ideale basis voor een eindeloze vakantie op het mooie Ameland. Vol van ruimte. Uitgestrekte duinen. Het eindeloze Oerd waar je wandelt of fietst over de knerpende schelpenpaden. Een verfrissende duik nemen in het zwembad van Klein Vaarwater, de kinderen lekker laten spelen in het speelkasteel of gezellig een potje bowlen.


Op het park kan je kiezen uit een breed aanbod van bungalows en caravans. Variatie in accommodaties is het "geheim" van Klein Vaarwater. Je kunt kiezen uit ruime vrijstaande bungalows voor vier tot twaalf personen. Maar, ook kamperen behoort tot de mogelijkheden! Bekijk wat de mogelijkheden zijn op vakantiepark Klein Vaarwater voor jouw vakantie in eigen land.

Actieve bezienswaardigheden van Ameland

Tijdens jouw vakantie op Ameland hoeven ook de actieve bezoekers zich geen moment te vervelen. Ameland heeft genoeg actief te bieden als bezienswaardigheden. Huur een fiets van een van de fietsverhuurders en ga op avontuur op Ameland.

 

Ga je voor nog een sportievere vakantie op Ameland? Kies dan één van de stoere outdoor-activiteiten op het strand; kitesurfen, strandzeilen, suppen, surfen, mountainbiken, beachvolleybal en ga zo maar door!Ook is het een aanrader om een bezoekje te brengen aan deze bezienswaardigheid: het klimpark, hier kan je ook terecht voor een potje Paintbal of Archery Tag.

 

De dorpen van Ameland

Ameland heeft vier dorpen die alle vier hun eigen karakter hebben en ook een bezienswaardigheid op zich zijn. Wanneer je op Ameland bent vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan deze dorpjes.

 

In het dorp Buren kan je genieten van verschillende restaurants en bezienswaardigheden zoals het Landbouw en Juttersmuseum. Het dorp Nes is ook wel het centrum van Ameland, hier vindt je allerlei verschillende winkeltjes en leuke terrasjes.

 

Hollum heeft verschillende plekken die je bezocht moet hebben tijdens jouw bezoek aan Ameland. Ga er bijvoorbeeld lekker op uit met de kinderen in het Bosspeeltuin of het Kabouterdorpje. Als laatste heb je dan nog het kleinste dorpje Ballum. Het dorpsgezicht van Ballum is een beschermd dorpsgezicht. In Ballum vind je nog vele oude woningen met ankerdateringen uit de 18e eeuw.

 

Boek nu jouw verblijf op Ameland bij Vakantiepark Klein Vaarwater

Altijd al willen verblijven op Ameland? Boek direct jouw accommodatie via onze website. We zien je graag op snel op Vakantiepark Klein Vaarwater!

 

Kunnen wij je nog ergens mee helpen? Laat het ons dan weten. Bij vragen of opmerkingen horen we graag van je. Of neem zelf contact met ons op. Via de mail: info@kleinvaarwater of 0519-542156.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland