Reserveer direct je tafel

Vakantie in eigen land

Kom heerlijk genieten op het prachtige Ameland!

De Nederlandse Waddeneilanden zijn uniek qua omgeving en beleving en perfect voor een vakantie in eigen land. De duinen en het strand bezorgen je het echte vakantiegevoel die je vaak alleen in het buitenland ervaart. Pure ontspanning, je hoeft je nergens druk om te maken. Tijdens een vakantie in eigen land kun je kamperen of een luxe vakantievilla huren. Beide dragen op een eigen manier bij aan jouw vakantie.

Vakantie in eigen land is elk seizoen weer uniek

Elk seizoen in Nederland heeft zijn charme. Op Ameland zijn de zomers vanzelfsprekend het drukst bezocht voor een vakantie in eigen land. Met mooi weer lekker naar het strand of genieten van andere buitenactiviteiten. Maar in het naseizoen even lekker uitwaaien op het strand tijdens jouw vakantie in eigen land en daarna genieten van de sauna, waar veel van onze accommodaties over beschikken, klinkt ook niet gek toch?

 

Een vakantie in eigen land voelt als er echt even helemaal uit

Kom een paar dagen naar Ameland voor jouw vakantie in eigen land en beleef dat “er even helemaal uit gevoel”. Ameland, provincie Friesland, heeft normaal gesproken rond de 3500 eilandbewoners. Maar in de zomermaanden bezoeken velen dit eiland om er heerlijk vakantie in eigen land te vieren. Ameland is een prachtig eiland met veel natuur en we heten jou van harte welkom voor een vakantie in eigen land op vakantiepark Klein Vaarwater.

 

Kleinvaarwater als ideale thuis voor jouw vakantie in eigen land

Thuiskomen op Vakantiepark Klein Vaarwater voor jouw weekje vakantie in eigen land. De ideale basis voor een eindeloze vakantie op het mooie Ameland. Vol van ruimte. Uitgestrekte duinen. Het eindeloze Oerd waar je wandelt of fietst over de knerpende schelpenpaden. Een verfrissende duik nemen in het zwembad van Klein Vaarwater, de kinderen lekker laten spelen in het speelkasteel of gezellig een potje bowlen.


Op het park kan je kiezen uit een breed aanbod van bungalows en caravans. Variatie in accommodaties is het "geheim" van Klein Vaarwater. Je kunt kiezen uit ruime vrijstaande bungalows voor vier tot twaalf personen. Maar, ook kamperen behoort tot de mogelijkheden! Bekijk wat de mogelijkheden zijn op vakantiepark Klein Vaarwater voor jouw vakantie in eigen land.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland