Reserveer direct je tafel

Vakantie-eiland Nederland

Op zoek naar een vakantiepark op één van de Waddeneilanden?

Wij zijn hét adres voor een vakantie op een eiland in Nederland! Verblijven op een vakantiepark op een eiland in Nederland is de manier om bij te komen van een drukke periode. De zachte zeebries, de prachtige omgeving en de nuchtere mensen zorgen voor een ontspannen gevoel. Een lange strandwandeling bij zonsopkomst of zonsondergang, dineren met schitterend uitzicht, een knus dorpje bezoeken om daarna weer terug te komen in de prachtige accommodatie tijdens jouw vakantie op een eiland in Nederland? Waddeneiland Ameland is er de uitgelezen plek voor! Na een vakantie bij ons op Waddeneiland Ameland heb je het gevoel dat je alles weer aan kunt! 

 

Heerlijk tot rust komen – avontuurlijk genieten – vakantiepark klein vaarwater 

Heerlijk genieten op het mooiste eiland van Nederland!

De Nederlandse Waddeneilanden zijn uniek qua omgeving en beleving. De duinen en het strand bezorgen je het echte vakantiegevoel die je vaak alleen in het buitenland ervaart. Pure ontspanning, je hoeft je nergens druk om te maken. Tijdens een vakantie op het eiland Ameland in Nederland kan je kamperen of een luxe vakantievilla huren. Beide dragen op een eigen manier bij aan jouw vakantie. Op vakantie op een eiland in Nederland dan kies je natuurlijk voor Ameland! Op de andere Waddeneilanden is de sfeer niet hetzelfde dan op Ameland. In alle opzichten is het Waddeneiland uniek, maar kunt u natuurlijk het beste beoordelen als u op Ameland bent geweest. 

 

Vakantie op een eiland in Nederland is elk seizoen weer uniek 

Elk seizoen op een eiland in Nederland heeft zijn charme. De zomers zijn vanzelfsprekend het drukst bezocht voor een vakantie naar Waddeneiland Ameland. Met mooi weer lekker naar het strand of genieten van andere buitenactiviteiten. Maar in het naseizoen even lekker uitwaaien op het strand tijdens jouw vakantie naar eiland Ameland en daarna genieten van de sauna, waar veel van onze accommodaties over beschikken, klinkt ook niet gek toch?  Een vakantie op een eiland in Nederland voelt als er echt even helemaal uit. Dat “er even helemaal uit gevoel” beleef je echt met een weekje vakantie naar Waddeneiland Ameland.  

 

Kleinvaarwater als ideale thuis voor jouw vakantie naar eiland Ameland in Nederland

Thuiskomen op Vakantiepark Klein Vaarwater voor jouw weekje op een eiland in Nederland. De ideale basis voor een eindeloze vakantie op het mooie Waddeneiland Ameland. Vol van ruimte. Uitgestrekte duinen. Het eindeloze Oerd waar je wandelt of fietst over de knerpende schelpenpaden. Een verfrissende duik nemen in het zwembad van Klein Vaarwater, de kinderen lekker laten spelen in het speelkasteel of gezellig een potje bowlen. 
Op het park kan je kiezen uit een breed aanbod van bungalows en caravans. Variatie in accommodaties is het "geheim" van Klein Vaarwater. Je kunt kiezen uit ruime vrijstaande bungalows voor vier tot twaalf personen. Maar, ook kamperen behoort tot de mogelijkheden! 
Bekijk wat de mogelijkheden zijn op vakantiepark Klein Vaarwater voor jouw vakantie op Ameland.  

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland