Reserveer direct je tafel

Wadlopen op Ameland

Wadlopen op Ameland is een hele unieke en bijzondere ervaring!

Het wad beleven en genieten van de natuur van Ameland. Onder leiding van gidsen wordt deze belevenis mogelijk! Ben jij zelf al een keer op het wad geweest? Nee? Dan is dit de kans om te wadlopen op Ameland. Je kunt op verschillende manieren wadlopen op Ameland:

  • Een wadexcursie met gidsen
  • Een wadloop oversteek van Holwerd naar Ameland of van Ameland naar Holwerd, natuurlijk onder begeleiding van gidsen
  • Met een rondvaartboot naar de zeehonden varen en dan bij de schelpenbank afstappen en schelpen zoeken. Ook geschikt voor kinderen en voor iedereen die geïnteresseerd is in het leven op het wad

Combineer wadlopen met een paar dagen weg naar Ameland

Wadlopen en dan gelijk genieten van een paar dagen naar Ameland is genoeg om bij te komen van het drukke dagelijkse leven. De sfeer en gemoedelijkheid van Ameland hebben een positieve invloed, waardoor een midweek of weekendje weg op Ameland de perfecte vakantie is.

 

Bovendien staan de Waddeneilanden op de Unesco Werelderfgoed lijst. Dat is natuurlijk niet voor niks! De combinatie van de open horizon, de grenzeloze lucht die zich boven de Waddenzee uitstrekt en de natuurlijke overgang tussen wadplaten en de zee maakt een bezoek aan de Wadden tot een bijzondere ervaring. Op de Wadden ben je mijlenver verwijderd van overvolle agenda's, drukte en afspraken.

 

Kleinvaarwater als ideale basis tijdens wadlopen op Ameland

Thuiskomen op Vakantiepark Klein Vaarwater na jouw wadloop avontuur op Ameland. Wij zijn de ideale basis op het mooie Ameland. Wij bieden een breed aanbod aan accommodaties: luxe villa's, vrijstaande bungalows, schakelbungalows, wellnessboerderijen en chalets. Daarnaast kan je ook kamperen of in ons hotel verblijven.  Kom wadlopen op Ameland samen met jouw gezin, vrienden of familie. Wij hebben accommodaties geschikt voor 4 tot en met 12 personen.

 

Ook nog een andere activiteit doen dan wadlopen op Ameland? Vervelen op Klein Vaarwater is niet nodig. Wij beschikken over een prachtig centrumgebouw met faciliteiten zoals overdekt zwembad, Indoor Speelparadijs, fitness, bowling, supermarkt, restaurant, midgetgolf, strandpaviljoen, cafetaria en Front Office voor het verwelkomen van onze gasten. Kortom, genoeg te doen bij zowel mooi als minder mooi weer!

 

Bekijk wat de mogelijkheden zijn op vakantiepark Klein Vaarwater.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland