Reserveer direct je tafel
Wonderlijke Winterdagen op Ameland!

Boek met tot wel 25% korting!

Op vakantie naar Ameland met de hond

Toe aan vakantie? Vier dan jouw vakantie op Ameland met de hond. Bij vakantiepark Klein Vaarwater hoef je je geen zorgen te maken of jouw trouwe viervoeter een apart plekje moet zoeken. In een aantal van onze bungalows zijn (maximaal twee) huisdieren toegestaan. Zo hoef je voor jouw huisdier geen aparte dingen te regelen en kan die ook, samen met de rest van de familie, genieten van jullie welverdiende vakantie op Ameland met hond!

Bungalows

Verschillende comfortabele bungalows van 4 tot 6 personen. Alle bungalows hebben een terras op het zuiden zodat je optimaal kunt genieten van de zon

Bekijk bungalows

Genieten van Ameland met jouw hond

Samen met jouw huisdier op vakantie naar Ameland, dat is in onze ogen welverdiend genieten.

Tijdens de vakantie op Ameland met de hond is er genoeg te doen, denk aan de eindeloze wandelingen langs het strand, door de duinen of door het bos.

 

Op Ameland zijn er ook een speciale losloopgebieden waar jullie hond lekker los rond kan vliegen.

 

De perfecte vakantiewoning samen met jouw trouwe viervoeter

Zoals al eerder aangegeven zijn bij onze bungalows huisdieren toegestaan. Maak de keuze voor de Riant Plus Bungalow 4 personen: Dit is een bungalow die perfect is voor vier personen, inclusief de hond.

 

Deze bungalow is volledig vrijstaand en heeft een fijne ligging in het park. Zo ben je met nog geen vijftien minuten lopen bij het strand. Verder is de bungalow voorzien van genoeg faciliteiten zoals een infrarood-sauna en een ruim opgezet terras op het zuiden. Met mooi weer kan je dus heerlijk genieten op het terras en lekker genieten van de natuur. En dit allemaal samen met jouw familie of vrienden en de hond!

 

Lekker er op uit tijdens jouw vakantie op Ameland met hond

Is jouw hond gewend om aan de fiets te lopen? Huur dan een fiets bij de nabij gelegen fietsverhuurder. Zo kan je samen met de hond, Ameland verkennen op de fiets. Een zeer unieke ervaring langs de stranden, restaurants, cafetaria, musea en nog veel meer!

 

Ideaal voor jouw vakantie op Ameland met de hond!

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland