Reserveer direct je tafel
Lentekriebels op Ameland

Boek snel met 20% korting!

Huisje huren Ameland met hond
Huisje huren Ameland met hond

Huisje huren op Ameland met hond

Natuurlijk mag jouw hond mee naar Ameland. Want wat is er leuker dan met het hele gezin vakantie te vieren op Ameland. Vakantiepark Klein Vaarwater heeft een groot aanbod vakantie huisjes te huur waarbij honden zijn toegestaan. Zo kun je gerust een huisje huren op Ameland met hond. 

Groot aanbod huisjes te huur op Ameland

Vakantiepark Klein Vaarwater heeft een divers aanbod huisjes te huur op Ameland waarbij honden zijn toegestaan. Je hebt keuze uit luxe villa's, riant bungalows of vrijstaande bungalows. Onze huisjes op Ameland met hond zijn geschikt voor vier, zes, acht en twaalfpersoons gezelschappen. U kunt dus uw vakantie vieren in een huisje op Ameland met uw gezin, vrienden of familie en natuurlijk de hond niet te vergeten!

Vakantiehuis huren op Ameland

Op vakantiepark Klein Vaarwater kun je verschillende accommodaties huren voor de ideale vakantie op een waddeneiland.

Bekijk alle accommodaties

Genieten in een huisje op Ameland met jouw hond

Samen met jouw hond op vakantie naar Ameland, dat is in onze ogen welverdiend genieten. Wanneer je een huisje huurt op Ameland met de hond is er genoeg te doen, denk aan de eindeloze wandelingen langs het strand, door de duinen of door het bos. Op Ameland zijn er speciale losloop gebieden waarbij jouw hond even heerlijk uit kan razen.  

 

Lekker er op uit met hond vanaf jouw vakantiehuisje op Ameland  

Is jouw hond gewend om aan de fiets te lopen? Huur dan een fiets bij de nabij gelegen fietsverhuurder. Zo kan je samen met de hond, Ameland verkennen op de fiets. Een zeer unieke ervaring langs de stranden, restaurants, cafetaria, musea en nog veel meer!  

 

Faciliteiten wanneer je een huisje huurt met hond op Ameland 

Naast het grote aanbod wat Klein Vaarwater biedt aan huisjes om te huren op Ameland heeft het park ook een mooi aanbod aan faciliteiten. Zo bieden wij een overdekt zwembad met een 25-meter bad, peuterbad en waterglijbaan, een indoor speelkasteel waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken, bowlingbaan en fitness. Ook buiten hoeft niemand zich te vervelen want het park heeft diverse speeltuintjes en voor de volwassenen hebben we een tennisbaan en Padelbaan. De rackets kunt u huren bij de front office.  Kortom als je een huisje huurt bij Klein Vaarwater hoef je je geen moment te vervelen.  

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland