Reserveer direct je tafel

Met de camper naar Ameland

Ameland is de ideale plek voor een kampeervakantie. Even lekker weg in eigen land en toch het gevoel dat je in het buitenland op vakantie bent? Boek dan een camperplaats op Ameland.  

Camperplaats op vakantiepark Klein Vaarwater

Vakantiepark Klein Vaarwater biedt een groot aanbod aan kampeerplaatsen. Ruime plekken geschikt voor camper en zelfs ook plekken waarbij honden zijn toegestaan. Dichtbij jouw camperplaats op Ameland zijn onze ruim ingerichte toiletgebouwen. Vanaf de camperplaats loop je zo de duinen in richting het strand. Op onze camperplaatsen ben je ook zeer welkom met caravan of tent.  

Kom tot rust bij een camperplaats op Ameland

Wat is er nu lekkerder dan even helemaal tot rust komen aan de Hollandse kust? Vanaf jouw camperplaats ben je binnen mum van tijd aan het Amelandse strand waar je heerlijk geniet van de ongerepte natuur, het zand onder jouw voeten en de heerlijke zomerzon. Maar ook wanneer het weer wat minder is zit je bij vakantiepark Klein Vaarwater goed. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fietstocht over het eiland? Of een boottocht langs de wadden? Hoe dan ook, wanneer je op een camperplaats op Ameland verblijft ervaar je Nederland op zijn mooist! 

 

Camping Klein Vaarwater 

Camping Klein vaarwater is een gezellige familiecamping met veel faciliteiten. Klein Vaarwater is niet zomaar een camping, wanneer jij vakantie viert op onze camperplaats weet je pas echt wat genieten is. Als je lekker een dagje op je camperplaats wilt blijven zal het je aan niets ontbreken. Geniet onder andere de volgende voorzieningen op Camping Klein Vaarwater: 

Overdekt Zwembad 
Restaurant 
Speelkasteel 
Bowling 
Fitness 

 

Bekijk alle faciliteiten op ons park. 

 

Op zoek naar wat meer luxe? 

Kamperen is niet voor iedereen weggelegd. Misschien bent u slechter ter been, slaapt u graag in een comfortabel bed of heeft u simpelweg meer behoefte aan luxe en comfort. Wat de reden ook mag zijn op ons vakantiepark in Buren hebben we voor iedere vakantieganger de perfecte accommodatie. Zo kun je bij ons een chalet, bungalow of vakantievilla huren. Al onze vakantievilla’s zijn voorzien van comfortabele bedden, gratis wifi, sauna, bubbelbad en inpandig privézwembad. Onze vakantievilla’s liggen vlakbij zee dus een dagje naar het strand is zo geregeld. Wil jij ook vakantie vieren op een van de mooiste plekjes van Nederland met alle luxe en comfort? Kom dan snel jouw vakantievilla huren bij Klein Vaarwater. 

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland