Reserveer direct je tafel

Strandvakantie in Nederland

Kom heerlijk genieten van jouw strandvakantie in Nederland op het mooiste waddeneiland Ameland!  Ons familiepark ligt in het plaatsje Buren, op loopafstand van het strand. Verwen je zintuigen met zuivere zeelucht, weidse gezichten en het prachtige brede strand.

 

De Nederlandse Waddeneilanden zijn uniek qua omgeving en beleving en perfect voor een strandvakantie in Nederland. De duinen en het strand bezorgen je het echte vakantiegevoel die je vaak alleen in het buitenland ervaart. Pure ontspanning, je hoeft je nergens druk om te maken. Tijdens een strandvakantie in Nederland kun je kamperen of een luxe vakantievilla huren. Beide dragen op een eigen manier bij aan jouw strandvakantie.

Het strand van Nederland - het gehele jaar vakantie vertier!

Kom tijdens jouw strandvakantie in Nederland genieten van lange strandwandelingen, schelpen zoeken, zwemmen in de branding, zonnebaden, vliegeren en paardrijden, het is zomaar een greep uit de vele mogelijkheden die het strand van Ameland biedt. Nederland heeft vele mooie stranden maar op het uitgestrekte strand van Ameland is het toch écht genieten! Er zijn vier strandpaviljoens. Hier kun je zowel zomers als in de winter genieten van een hapje en een drankje en het prachtige uitzicht op het strand van Ameland en de Noordzee.

 

En wist je dat het strand van waddeneiland Ameland in juli 2020 is uitgekozen tot Schoonste strand van Nederland? Voor het eerst sinds de inspecties mocht de jury een tien uitdelen!

 

Strandvakantie in Nederland is elk seizoen weer uniek

Elk seizoen in Nederland heeft zijn charme. Op Ameland zijn de zomers vanzelfsprekend het drukst bezocht voor een strandvakantie in Nederland. Met mooi weer lekker naar het strand of genieten van andere buitenactiviteiten. Maar in het naseizoen even lekker uitwaaien op het strand tijdens jouw strandvakantie in Nederland en daarna genieten van de sauna, waar veel van onze accommodaties over beschikken, klinkt ook niet gek toch? Bekijk ons aanbod voor de ultieme strandvakantie in Nederland!

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland