Reserveer direct je tafel

Overnachten op Ameland

Bij ons heb je keuze uit verschillende accommodaties

Als je wilt overnachten op Ameland, dan kan je op Vakantiepark Klein Vaarwater kiezen tussen het vakantiepark en het hotel op Ameland. Zowel vanaf het vakantiepark als vanuit het hotel ben je in no-time op het strand. Een heerlijke strandwandeling waarbij je ondertussen kunt uitwaaien en helemaal ontspannen terugkomt. 

Overnachten op Ameland in luxe accommodaties

Als je wilt overnachten op Ameland op ons vakantiepark, dan heb je daarbij de keuze uit luxe villa's, bungalows, wellnessboerderijen, stacaravans en kampeerplaatsen. Voor ieder budget en iedere wens hebben wij een accommodatie voor een ideale overnachting op Ameland. 

 

Overnachten op Ameland in het kort 

Er zijn veel redenen waarom een vakantie of een weekend weg naar Ameland een goed idee is, maar eigenlijk moet je het gewoon ervaren. Wanneer je komt overnachten op Ameland op Vakantiepark Klein Vaarwater kun je  rekenen op onder andere: 

 

  • Verblijven op een van de mooiste plekjes van Nederland 
  • Prachtige locatie, ideaal voor wandel- of fietstochten 
  • Verblijf vlak bij zee 
  • Gratis wifi 
  • Heerlijk overdekt zwembad 

 

Verschillende overnachtingen op Ameland

Vakantiepark Klein Vaarwater heeft voor iedere bezoeker wel iets om de overnachting op Ameland onvergetelijk te laten zijn. Als je heerlijk wilt ontspannen en genieten van een ingerichte woning waar je heerlijk tot rust kan komen, maak dan de keuze om bij ons een accommodatie te huren. 

 

Voor jouw onvergetelijke overnachting op Ameland heeft Klein Vaarwater verschillende keuzes uit bungalows, schakelbungalows, luxe chalets, vakantievilla’s of wellnessboerderijen.  

Kies je voor onze luxe vakantievilla’s? Een super keuze om te overnachten op Ameland! 

 

Onze vakantievilla’s geven jou een nieuwe ervaring op het gebied van luxe en compleetheid. De vakantievilla’s zijn voorzien van o.a. gemeubileerd terras, sauna, zonnebank en een privézwembad.  

  

Kampeerplaatsen voor jouw overnachting op Ameland

Overnachten op onze kampeerplaatsen op Ameland zorgt voor een echt vakantiegevoel. Op Vakantiepark Klein Vaarwater vier jij jouw vakantie op een van de mooiste plekjes in Nederland.  

Voor elk soort kampeerder bieden wij een mogelijkheid. Mooie ruime plekken voor de camper, of een rustige plek tussen de duinen voor een rustgevende overnachting. Onze kampeerplaatsen zijn bovendien ideaal voor de avontuurlijke vakantieganger. Een heerlijke plek om de vakantie goed te laten beginnen.  

 

Zien we jou snel op Vakantiepark Klein Vaarwater? Wacht niet langer en kom ook overnachten op Ameland. 

 

Ook interessant:

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland