Reserveer direct je tafel

Kindvriendelijke camping Nederland

Voor een onvergetelijke kampeervakantie kom je naar Ameland

De kindvriendelijke camping Klein Vaarwater ligt op het mooiste plekje van Nederland! Namelijk in Buren gelegen op waddeneiland Ameland. Dichtbij de duinen en het strand. Camping Klein Vaarwater heeft een groot en gevarieerd kampeeraanbod. Kindvriendelijk is onze camping zeker! Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen met alle faciliteiten die het park biedt. Bij camping Klein Vaarwater vier jij jouw vakantie op een van de mooiste plekjes van Nederland. Kamperen in Nederland zorgt voor het echte vakantiegevoel.

Kindercamping in Nederland

Op zoek naar een kindercamping in Nederland? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij zijn een kindvriendelijke camping en hebben voor elk soort kampeerder een mogelijkheid. Mooie ruime plekken voor een camper, rustig plekken tussen de duinen voor een tent, ingerichte tenten van alle gemakken voorzien én nieuw dit jaar zijn de prachtige tenten van Villatent.

 

Camping Klein vaarwater is niet zomaar een camping in Nederland, wanneer jij vakantie viert op onze kindvriendelijke camping weet je pas echt wat genieten is. Ameland wordt vaak één van de mooiste plekjes van Nederland genoemd en vanaf onze camping kan je perfect het complete Waddeneiland ontdekken. Maar ook als je lekker een dagje op de camping wilt blijven zal het je aan niets ontbreken. Op onze camping geniet  onder andere de volgende kindvriendelijke voorzieningen:

 

 

Bekijk alle faciliteiten op ons park.

 

Verblijven op kindercamping Klein Vaarwater

Kamperen is niet voor iedereen weggelegd. Ben je op zoek naar wat meer luxe en comfort? Onze kindvriendelijke camping in Nederland heeft voor iedere vakantieganger de perfecte accommodatie. Zo kun je bij ons een chalet, bungalow of vakantievilla huren. Al onze vakantievilla‚Äôs zijn voorzien van comfortabele bedden, gratis wifi, sauna, bubbelbad en inpandig privézwembad. Onze vakantievilla‚Äôs liggen vlakbij zee dus een dagje naar het strand is zo geregeld. En over de gehele kindercamping zijn diverse speeltuintjes te vinden. Wil jij ook vakantie vieren op een van de mooiste plekjes van Nederland met alle luxe en comfort? Boek dan snel een accommodatie bij Klein Vaarwater.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland