Reserveer direct je tafel

Kindvriendelijk vakantiepark Nederland

Voor een onvergetelijke gezinsvakantie kom je naar Ameland

Het kindvriendelijke vakantiepark Klein Vaarwater ligt op het mooiste plekje van Nederland! Namelijk in Buren gelegen op Waddeneiland Ameland. Dicht bij de duinen en het strand.   

 

Vakantiepark Klein Vaarwater heeft een groot en gevarieerd verhuuraanbod. Kindvriendelijk is ons vakantiepark zeker! Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen met alle faciliteiten die het park biedt. Bij vakantiepark Klein Vaarwater vier jij jouw vakantie op een van de mooiste plekjes van Nederland.  

Vakantie met kinderen in Nederland

Op zoek naar een vakantiepark geschikt voor kinderen in Nederland? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij zijn een kindvriendelijk vakantiepark en hebben een divers aanbod aan accommodaties. 

 

Boek een bungalow op ons park en je loopt vanuit je vakantiehuis zo het strand op. Ben je met een groter gezelschap? Kies voor één van onze ruime wellnessboerderijen inclusief een zwembad. Of reserveer een luxe villa deze is beschikbaar vanaf 8 personen en bevat een sauna en een whirlpool. Vanaf ons kindvriendelijke vakantiepark kan je perfect het complete Waddeneiland ontdekken. Maar ook als je lekker een dagje met de kinderen op het vakantiepark wilt blijven zal het je aan niets ontbreken. Op ons vakantiepark in Nederland geniet je onder andere van de volgende kindvriendelijke voorzieningen:

 

 

Bekijk alle faciliteiten op ons park.

 

Kleinvaarwater als ideale thuis voor jouw kindvriendelijke vakantie in Nederland 

Thuiskomen op Vakantiepark Klein Vaarwater voor jouw weekje kindvriendelijke vakantie in Nederland. De ideale basis voor een eindeloze vakantie met kinderen op het mooie Ameland. Vol van ruimte. Uitgestrekte duinen. Het eindeloze Oerd waar je wandelt of fietst over de knerpende schelpenpaden. Een verfrissende duik nemen in het zwembad van Klein Vaarwater, de kinderen lekker laten spelen in het speelkasteel of gezellig een potje bowlen. 
Op het vakantiepark kan je kiezen uit een breed aanbod van bungalows en caravans. Variatie in accommodaties is het "geheim" van Klein Vaarwater. Je kunt kiezen uit ruime vrijstaande bungalows voor vier tot twaalf personen. Maar, ook kamperen behoort tot de mogelijkheden! 
Bekijk wat de mogelijkheden zijn op vakantiepark Klein Vaarwater voor jouw kindvriendelijke vakantie in Nederland.  

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland