Reserveer direct je tafel

Kamperen op een Waddeneiland

Ameland is de ideale plek voor een kampeervakantie

Even lekker weg in eigen land en toch het gevoel dat je in het buitenland op vakantie bent? Kamperen op een Waddeneiland zorgt voor het echte vakantiegevoel, omringd door zee en grote stranden. Kom kamperen op Waddeneiland Ameland. De ideale plek voor een kampeervakantie. Boek de plek naar keuze bij Klein Vaarwater, ga heerlijk uitwaaien op het strand of verken met de fiets de verschillende dorpjes, zoals Nes, Buren, Ballum en Hollum.

Kamperen op Ameland

Wil je kamperen op een waddeneiland? Bij ons heb je keuze uit verschillende groottes kampeerplaatsen en comfortniveau's.

Bekijk ons kampeeraanbod

Kamperen op de Waddeneilanden: een bijzondere ervaring

Het vakantiegevoel ontstaat als je op de veerboot koers zet naar één van de Waddeneilanden. Texel is het grootste Waddeneiland met het uitgestrekte natuurgebied De Slufters. Daarnaast ligt het kleinere Vlieland, met welgeteld één dorp en veel natuur. Ook op Waddeneiland Terschelling kun je volop kamperen in de natuur. Liefst 80% van het eiland bestaat uit duinlandschap en kwelders. Dan volgt Ameland, waar je ontsnapt aan de drukte en je kunt er heerlijk kamperen. Schiermonnikoog sluit de eilandenrij. Ook heel rustig en niet voor niets de meest dunbevolkte gemeentes van ons land met slechts 1000 inwoners. Als we mogen kiezen op welk Waddeneiland wij gaan kamperen, dan gaat de voorkeur toch echt uit naar Ameland.

 

Kamperen op Waddeneiland Ameland

Waai uit tussen het duingras, bekijk prachtige vergezichten vanaf één van de uitzichtpunten, ga op ontdekkingstocht met uw kinderen of geniet van een lange wandeling over het strand. En net als voor de overige Waddeneilanden geldt ook hier dat je er kunt wadlopen, een bijzondere ervaring. Maar eigenlijk geldt dat voor jouw gehele kampeervakantie op Ameland. ’s Avonds genieten van de mooiste zonsondergangen met een lekker glas wijn. Kies voor het kampeerterrein van Klein Vaarwater en maak er de mooiste wandelingen of fietstochten door de natuur en kom volledig tot rust.

 

Kamperen op een Waddeneiland met iets extra’s

Op zoek naar een camping op Ameland? Ontdek dan camping Klein vaarwater. Bij Klein vaarwater vier je jouw vakantie op een van de mooiste plekjes van Nederland. Camping Klein vaarwater is niet zomaar een camping op de Waddeneilanden. Als je vakantie viert op onze camping op Ameland weetje pas echt wat genieten is. Ameland wordt vaak één van de mooiste plekjes van Nederland genoemd en vanaf onze camping kun je het complete Waddeneiland ontdekken. Maar ook als je lekker een dagje op de camping wilt blijven zal het je aan niets ontbreken.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland