Reserveer direct je tafel

Huisje op Waddeneiland Ameland

Heerlijk op vakantie in eigen land

Zoek je een huisje op Waddeneiland Ameland? Een vakantiebestemming op een van de Nederlandse Waddeneilanden? Dan ben je bij Klein Vaarwater aan het juiste adres. In welk seizoen je ook een huisje op een Waddeneiland wilt huren, vakantie vieren is elk jaargetijde mogelijk. De stranden zijn ’s zomers en ‘s winters een perfect decor om lekker uit te waaien. Want de zee is altijd dichtbij, met mooie duinen en 27 km strand die lopend of met de fiets goed te bereiken zijn. Dus geniet aan het strand wilt genieten van het weer of een stevige wandeling wil maken langs de kust, dan is een Ameland huisje huren hiervoor bij uitstek geschikt!

Huisje huren op Ameland

Op vakantiepark Klein Vaarwater kun je verschillende accommodaties huren voor de ideale vakantie op een waddeneiland.

Bekijk alle accommodaties

Heerlijk tot rust komen in eigen land

In een huisje op Waddeneiland Ameland kom je gegarandeerd tot rust. Bij Klein Vaarwater hebben we ruime keuze om een huisje te huren op dit mooie Waddeneiland. Van luxe Wellness boerderij tot een bungalow en van chalets tot onze mooie woodlodges. Onze huisjes zijn van alle gemakken voorzien en je kunt weer helemaal terugkeren naar de basis. De mooie natuur van het eiland, de geur van de zee en het geluid van de meeuwen maken Ameland uniek.

 

Vanuit jouw huisje op Waddeneiland Ameland mooie dorpen bezoeken

Ameland kent 4 verschillende dorpen verspreid over het eiland. Hollum is met 1.150 inwoners en 53 rijksmonumenten het grootste en het kent een authentieke architectuur. Een gezellig dorpje met het hele jaar door leuke activiteiten. Maar vergeet de 2 kleinere dorpen niet als je een huisje op Waddeneiland Ameland huurt. Deze 2 dorpen, Buren en Ballum, hebben samen 1.000 bewoners. In Buren zijn veel bezienswaardigheden, zoals het beeld de ‘Ritskemooi’ en het landbouwmuseum.

 

Huisje Waddeneiland Ameland huren met de hele familie

Op Waddeneiland Ameland een huisje huren kan bij Klein Vaarwater voor de hele familie. Je kunt bij ons huisjes huren vanaf 4 tot 12 personen. Ben je met meer? Neem dan met contact op met Klein Vaarwater! Wij kunnen ervoor zorgen dat je 2 huisjes op Ameland kunt huren die qua locatie dicht bij elkaar liggen zodat je toch als één groep op vakantie kunt. Wist je dat sommige huisjes ook voorzien zijn van een zwembad? Per huisje staat specifiek aangegeven over welke extra luxe zij beschikken.

 

Boek een huisje op het mooiste Waddeneiland Ameland

Een huisje op Ameland huren kan gemakkelijk en snel via deze website van Klein Vaarwater. Kies de accommodatie, het aantal personen en de periode en boek een huisje. Alle huisjes van Klein Vaarwater zijn van alle gemakken voorzien om jou een fantastische vakantie op Ameland te laten beleven.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland