Reserveer direct je tafel

Huisje met privézwembad in Nederland

Op zoek naar een huisje met privézwembad in Nederland om ultiem genieten in een van onze accommodaties met luxe privé faciliteiten? Dat kan! Ga er op uit naar Ameland met je hele familie, een grote vriendengroep of neem je collega’s mee voor een gezellig teamuitje. Uit gefietst en/of gewandeld? Dan neem je zo een duik in een van onze privézwembaden gelegen in een van onze huisjes met privézwembad in Nederland. Op Vakantiepark Klein Vaarwater in Nederland hebben we twee types huisjes met privézwembad voor 8 personen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien zodat je kunt genieten in privacy!

Wellnessboerderij 8 personen met binnenzwembad

Genieten in echte luxe? Dan is het eerste type villa: de Wellnessboerderij voor 8 of 12 personen met privézwembad in Nederland, een aanrader! De wellnessboerderij heeft een sauna, whirlpool, stoomcabine en een privé binnenzwembad van 5x5 meter! Kortom: hét huisje die je in alle luxe laat verblijven in Nederland, op waddeneiland Ameland. Is het gezelschap groter dan 8 personen? Dit huisje gelegen in Nederland, kan uitgebreid worden van een 8 persoons huisje naar een 12 persoons huisje met privézwembad!

Villa 8 personen met binnenzwembad

Op zoek naar een ruim vrijstaand huisje met privézwembad in Nederland? Op een prachtige locatie direct naast de duinen? Ook in onze 8 persoons villa’s zit een privézwembad en is net als de wellnessboerderijen van alle gemakken voorzien. Dit 8 persoons huisje met privézwembad in Nederland heeft ook een bubbelbad én een sauna. Neem jij je hond mee naar ons vakantiepark? Dat mag! In deze 8 persoons vakantiehuisjes met privézwembad zijn honden toegestaan.

Villa 8 personen met zwembad

Achterop ons park staan nog meer 8 persoons vakantiehuizen met zwembad. Dit gaat om ruime vrijstaande villa’s die net als de wellnessboerderijen van alle gemakken zijn voorzien. Het vakantiehuis 8 personen met zwembad heeft ook een bubbelbad én een sauna.

In deze 8 persoons vakantiehuizen met zwembad zijn ook honden toegestaan.  

Bekijk nu jouw accommodatie

Extra's wanneer je een huisje met privézwembad in Nederland huurt

Geniet naast alle luxe in je eigen huisje met privézwembad in Nederland ook van alle andere faciliteiten die op Vakantiepark Klein Vaarwater te vinden zijn. Start een spelletje padel op onze nieuwe padelbaan of sla iedereen uit het veld bij de midgetgolfbaan. Is het wat minder mooi weer? Dan kun je in ons centrumgebouw met een drankje een potje bowlen en kunnen kinderen lekker spelen in het Indoor Speelkasteel. En geniet jij zo erg van het privézwembad in jullie huisje in Nederland, dan heb je ons binnenzwembad in het centrumgebouw nog niet gezien!  


Op zoek naar een huisje met privézwembad in Nederland of kunnen wij je nog ergens mee helpen? Bij vragen of opmerkingen horen we graag van je. Neem contact met ons op via e-mail: info@kleinvaarwater of telefonisch: 0519-542156.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland