Reserveer direct je tafel

Informatie coronavirus COVID-19

Bekijk hier onze maatregelen. 

Huisje huren op Ameland

Kies een accommodatie die bij u past

Ga je jouw vakantie vieren op Ameland? Wil je een huisje huren op Ameland? Kies voor één van onze mooie accommodaties op vakantiepark Klein Vaarwater. Het veelzijdige vakantiepark voor jong en oud. Ons vakantiepark is gevestigd in het dorpje Buren, vlakbij Nes. Bij vakantiepark Klein Vaarwater zorgen wij dat je optimaal geniet van ons park en het eiland. Terwijl jij van je vakantie geniet doen onze medewerkers er alles aan om jou zo goed mogelijk te bedienen.

Groot aanbod huisjes op Ameland

Op vakantiepark Klein Vaarwater kunt u verschillende accommodaties huren voor de ideale vakantie.

Bekijk alle accommodaties

Huisje huren? Dit zijn onze mogelijkheden

We beschikken over tal van verschillende accommodaties. Zowel voor grote gezelschappen als kleinere groepen. Boek één van onze bungalows aan het strand en wordt omringd door een oase van rust. Of boek een luxe wellness boerderij met een zwembad en een riante woonkamer. Of kies voor een luxe villa met een sauna en een whirlpool. Als je van kamperen houdt boek je een lodge of een staanplaats voor je tent. Ga kamperen zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan.

 

Voorzieningen op het vakantiepark

Ons vakantiepark is meer dan alleen je verblijf. Vakantiepark Klein Vaarwater beschikt over diverse topfaciliteiten waardoor jij je geen moment hoeft te vervelen. Je wilt natuurlijk genieten van alles wat Ameland te bieden heeft. Dat begrijpen wij heel goed. Maar je hoeft het vakantiepark niet persé dag te verlaten om je te kunnen vermaken.

 

Ons vakantiepark beschikt over een eigen zwembad. Je kunt ieder moment van de dag lekker afkoelen in één van onze zwembaden. Het zwembad is uitermate geschikt voor jong en oud. Naast een 25-meter bad heeft het Zwembad de Golfslag ook een waterglijbaan en een peuterbad voor de kleintjes.

 

Hou je van lekker eten? Reserveer dan ook eens een tafeltje bij restaurant de Huyskamer. Voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner kun je hier terecht. Of als je even lekker wilt ontspannen met een lekker bakje koffie of een biertje.

 

Ga een balletje slaan op onze tennisbaan. Of reserveer een bowlingbaan en ga de strijd aan met je familie of vrienden. Daarnaast hebben we een midgetgolfbaan en een eigen sport- en gezondheidscentrum voor als je aan je conditie wilt werken.

 

Boek je verblijf vandaag nog

Als je jouw huisje wilt huren op Ameland boek dan je accommodatie op Vakantiepark Klein Vaarwater. We zorgen dat je heerlijk geniet van het eiland en alle faciliteiten op het park. Pak de boot en laat het vaste land achter je. Kunnen we je ergens mee helpen? Of heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in op de website of bel: 0519-542156.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland