Reserveer direct je tafel

Huisje huren op Ameland

Kies een accommodatie die bij u past

Wil je een heerlijk huisje huren op Ameland voor een fijne vakantie? Kies voor één van onze mooie accommodaties op vakantiepark Klein Vaarwater, het veelzijdige vakantiepark voor jong en oud. Ons vakantiepark is gevestigd in het dorpje Buren, vlakbij Nes. Huisje Ameland boeken? Bij vakantiepark Klein Vaarwater zorgen wij dat je optimaal kunt genieten van ons park en het eiland. 

Groot aanbod huisjes op Ameland

Op vakantiepark Klein Vaarwater kun je verschillende accommodaties huren voor de ideale vakantie. Naast een gezellig huisje op Ameland ook een villa of wellnessboerderij.  

Bekijk alle accommodaties

Huisje op Ameland betekent volop genieten

Als je naar een huisje op Ameland gaat, ben je er even heerlijk tussenuit, met vrienden, familie of alleen. Op Klein Vaarwater is alles mogelijk. Ameland telt vier dorpen en Klein Vaarwater biedt volop keuze voor een huisje op Ameland. Heerlijk net iets buiten het dorp liggen, op loopafstand van strand, zee of schitterende natuur. Als je een huisje Ameland gaat huren dan is de zee altijd dichtbij. Het eiland is omringd door mooie duinen en schitterende stranden die allemaal lopend of met de fiets goed te bereiken zijn. Dus als je lekker aan het strand wilt genieten van het weer of een stevige wandeling wilt maken langs de kust, dan is een Ameland huisje huren hiervoor bij uitstek geschikt! Als je een huisje Ameland huurt, kom je gegarandeerd tot rust. Genieten van de mooie natuur van het eiland, de geur van de zee en het geluid van de meeuwen en aan het eind van de middag genieten van een kop koffie of een drankje in jouw huisje op Ameland. 

 

Tip: Een huisje Ameland huren is bij uitstek gezellig voor hele families of grote vriendengroepen! 

 

Huisje Ameland? Beste voorzieningen op vakantiepark Klein Vaarwater! 

Ons vakantiepark is meer dan alleen jouw verblijf. Vakantiepark Klein Vaarwater beschikt over diverse topfaciliteiten waardoor je zich geen moment hoeft te vervelen. Je wilt natuurlijk genieten van alles wat Ameland te bieden heef, maar je hoeft het vakantiepark niet persé te verlaten om je te kunnen vermaken. 

 

Het vakantiepark beschikt over een eigen zwembad. Je kunt ieder moment van de dag lekker afkoelen in één van onze zwembaden. Het zwembad is uitermate geschikt voor jong en oud. Naast een 25-meter bad heeft het Zwembad de Golfslag ook een waterglijbaan en een peuterbad voor de allerkleinsten. Houd je van lekker eten? Reserveer dan ook eens een tafeltje bij restaurant de Huyskamer. Voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner kan je hier terecht, maar ook als je even lekker wilt ontspannen met een lekker bakje koffie of een biertje. 

 

 

Boek vandaag nog uw huisje Ameland 

Als je een huisje wilt huren op Ameland boek dan bij Vakantiepark Klein Vaarwater. We zorgen dat je heerlijk kunt genieten van het eiland en alle faciliteiten op het park. Pak de boot en laat het vaste land achter je. Kunnen we je ergens meehelpen? Neem dan contact met ons op. 

 

Ook interessant:

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland