Reserveer direct je tafel

Camping Waddeneilanden

Geniet van het prachtige Ameland

Op zoek naar een camping op een Waddeneiland? Ontdek dan camping Klein Vaarwater op Waddeneiland Ameland. Op Klein Vaarwater vier je je vakantie op een van de mooiste plekjes van Nederland. Ontdek de prachtige stranden, fiets- en wandelroutes en leuke dorpen die Ameland te bieden heeft vanaf onze camping op Waddeneiland Ameland. 

 

Camping Waddeneiland? Kamperen op Ameland!

Wil je kamperen en zoek je een camping op een Waddeneiland? Bij ons heb je keuze uit verschillende groottes kampeerplaatsen en comfortniveau’s die perfect aansluiten bij jouw wensen. Liever wat meer ruimte om je heen? Of wat meer beschut? Bekijk dan snel het kampeeraanbod. 

Kamperen op Ameland

Wil je kamperen op een waddeneiland? Bij ons heb je keuze uit verschillende groottes kampeerplaatsen en comfortniveau's.

Bekijk ons kampeeraanbod

Camping Waddeneilanden met iets extra’s

Camping Klein Vaarwater is niet zomaar een camping op een Waddeneiland, wanneer je vakantie viert op onze camping op Ameland weet je pas echt wat genieten is. Ameland wordt vaak één van de mooiste plekjes van Nederland genoemd en vanaf onze camping kan je perfect het complete Waddeneiland ontdekken. Maar ook als je lekker een dagje op de camping wilt blijven zal het je aan niets ontbreken. Op onze camping op Waddeneiland Ameland geniet je onder andere de volgende voorzieningen: 

 

  • Overdekt Zwembad
  • Restaurant
  • Gratis Wi-Fi
  • Speelkasteel
  • Bowling
  • Fitnessruimte

 

Bekijk alle faciliteiten op ons park.

 

Camping Waddeneilanden Best gewaardeerd

Camping Klein Vaarwater op Waddeneiland Ameland wordt op reviewwebsites Zoover en Tripadvisor bijzonder goed gewaardeerd door onze gasten, ons beoordelingscijfer is ver boven het gemiddelde voor deze camping op het Waddeneiland en daar zijn we best een beetje trots op. Wanneer je vakantie viert bij Klein Vaarwater zul je al snel merken dat wij er alles aan doen om de hoge standaard vast te houden en ervoor te zorgen dat het jou aan niets ontbreekt. Wanneer je een vraag, suggestie of opmerking heeft horen wij dat altijd graag.

 

Heb je in het verleden vakantie gevierd bij ons? Dan waarderen wij het enorm wanneer je een review achter laat op Zoover.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland