Reserveer direct je tafel

Informatie coronavirus COVID-19

Bekijk hier onze maatregelen. 

Camping Waddeneilanden

Geniet van het prachtige Ameland

Op zoek naar een camping Waddeneilanden? Ontdek dan camping Klein vaarwater op Ameland. Bij Klein vaarwater viert u uw vakantie op een van de mooiste plekjes van Nederland, ontdek de prachtige stranden, fiets- en wandelroutes en leuker dorpen die Ameland te bieden heeft vanaf onze camping op Waddeneiland Ameland.

Kamperen op Ameland

Wilt u kamperen op een waddeneiland? Bij ons heeft u keuze uit verschillende groottes kampeerplaatsen en comfortniveau's.

Bekijk ons kampeeraanbod

Camping Waddeneilanden met iets extra’s

Camping Klein vaarwater is niet zomaar een camping op de Waddeneilanden, wanneer u vakantie viert op onze camping op Ameland weet u pas echt wat genieten is. Ameland wordt vaak één van de mooiste plekjes van Nederland genoemd en vanaf onze camping kunt u perfect het complete Waddeneiland ontdekken. Maar ook als u lekker een dagje op de camping wilt blijven zal het u aan niets ontbreken. Op onze camping Waddeneiland geniet u onder andere de volgende voorzieningen:

 

  • Overdekt Zwembad
  • Restaurant
  • Gratis Wi-Fi
  • Speelkasteel
  • Bowling
  • Fitnessruimte

 

Bekijk alle faciliteiten op ons park.

 

Camping Waddeneilanden Best gewaardeerd

Onze Camping Ameland wordt op reviewwebsites Zoover  en Tripadvisor bijzonder goed gewaardeerd door onze gasten, ons beoordelingscijfer is ver boven het gemiddelde voor een camping Waddeneilanden en daar zijn we best een beetje trots op. Wanneer u vakantie viert bij Klein vaarwater zult u al snel merken dat wij er alles aan doen om de hoge standaard vast te houden en er voor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wanneer u een vraag, suggestie of opmerking heeft horen wij dat altijd graag.

Heeft u in het verleden vakantie gevierd bij ons? Dan waarderen wij het enorm wanneer u een review achter laat op een van eerder genoemde beoordelingswebsites.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland