Reserveer direct je tafel

Leukste camping in Buren

Voor een onvergetelijke kampeervakantie

Camping Klein Vaarwater ligt in het plaatsje Buren Ameland, op loopafstand van het strand. Buren is een van de vier dorpen op Ameland. Van deze dorpen is Buren het meest oostelijk gelegen dorp. 

Onze camping in Buren heeft een groot en gevarieerd kampeeraanbod. Bovendien hoef je je geen moment te vervelen met alle faciliteiten die het park biedt. Bij camping Klein Vaarwater vier jij jouw vakantie op een van de mooiste plekjes van Nederland. Kamperen in Buren zorgt voor het echte vakantiegevoel. 

Kamperen in Buren

Camping Klein Vaarwater heeft een groot en gevarieerd kampeeraanbod. Deze camping zorgt voor het échte vakantiegevoel. 

Bekijk nu jouw accommodaties

Kampeervakantie bij onze camping in Buren

Voor elk soort kampeerder bieden wij een mogelijkheid. Mooie ruime plekken voor een camper, rustig plekken tussen de duinen voor een tent, ingerichte tenten van alle gemakken voorzien én nieuw dit jaar zijn de prachtige tenten van Villatent. 

Camping Klein vaarwater is niet zomaar een camping in Buren, wanneer jij vakantie viert op onze camping in Buren weet je pas echt wat genieten is. Ameland wordt vaak één van de mooiste plekjes van Nederland genoemd en vanaf onze camping kan je perfect het complete Waddeneiland ontdekken. Maar ook als je lekker een dagje op de camping wilt blijven zal het je aan niets ontbreken. Op onze camping in Buren geniet onder je andere de volgende voorzieningen: 

 

Bekijk alle faciliteiten op ons park

 

Op zoek naar wat meer luxe?

Kamperen is niet voor iedereen weggelegd. Misschien ben je slechter ter been, slaap je graag in een comfortabel bed of heb je simpelweg meer behoefte aan luxe en comfort. Wat de reden ook mag zijn op ons vakantiepark in Buren hebben we voor iedere vakantieganger de perfecte accommodatie. Zo kun je bij ons een chalet, bungalow of vakantievilla huren. Al onze vakantievilla’s zijn voorzien van comfortabele bedden, gratis wifi, sauna, bubbelbad en inpandig privézwembad. Onze vakantievilla’s liggen vlakbij zee dus een dagje naar het strand is zo geregeld. Wil jij ook vakantie vieren op een van de mooiste plekjes van Nederland met alle luxe en comfort? Kom dan snel jouw vakantievilla huren bij Klein Vaarwater.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland