Reserveer direct je tafel

Camping aan zee Nederland

Kom heerlijk tot rust bij Klein Vaarwater

Altijd al jouw vakantie willen vieren aan een camping aan zee in Nederland? Dan ben je bij vakantiepark Klein Vaarwater aan het juiste adres. Ons vakantiepark en dus ook de campings, liggen aan de zee. Zo heb je op vakantiepark Klein Vaarwater een goede ligging en weet je zeker dat je altijd een mooi uitzicht hebt over de zee.

Kamperen aan de Nederlandse kust

Er zijn zeer veel mogelijkheden om te kamperen aan de Nederlandse kust. Bij het boeken van een vakantie bij de camping aan zee in Nederland zijn er ook de nodige faciliteiten. Zo beschikt het vakantiepark over verschillende faciliteiten die jouw vakantie tot een succes moeten brengen.

Zo is er een overdekt zwembad, voor de kleintjes een indoor speelparadijs, een fitnessruimte voor de sportieveling en zijn er verschillende restaurantjes en cafetaria.

 

Benieuwd naar alle faciliteiten van Vakantiepark Klein Vaarwater? Klik dan hier

 

Vakantiehuis huren op Ameland

Op vakantiepark Klein Vaarwater kun je verschillende accommodaties huren voor de ideale vakantie op een waddeneiland.

Bekijk alle accommodaties

Ligging van de camping aan zee in Nederland

Vakantiepark Klein Vaarwater ligt centraal gelegen op Ameland. Wanneer je bij onze camping aan zee in Nederland komt vakantievieren kan je alle kanten op.

 

Wanneer je naar het Baken van Ameland toe gaat heb je een zeer mooi uitzicht over de zee.

Het baken van Ameland functioneert als een vast meetpunt om de veranderingen in het zeegat tussen Ameland en Schiermonnikoog te kunnen meten.

 

Als je naar de andere kant van het eiland toe gaat, naar de vuurtoren van Ameland, is er meer dan genoeg te doen in het bruisende dorpje Hollum. Hier kan je heerlijk genieten van de lokale gerechten en de bezienswaardigheden.

 

Kom een drankje doen bij ’t Strandhuys. Dit is een strandpaviljoen dat je móet bezoeken. Hier heb je een zeer mooi uitzicht op de zee, achter een breed opgezet terras.

Verder heeft ’t Strandhuys een menu met veel verschillende gerechten waar je heerlijk van kan genieten.

 

Boek nu jouw verblijf bij onze camping aan zee in Nederland

Altijd al willen verblijven op een camping aan zee in Nederland? Boek direct jouw accommodatie via onze website.

We zien je graag op snel op Vakantiepark Klein Vaarwater.

 

Kunnen wij je nog ergens van dienst mee zijn? Laat het ons dan weten. Bij vragen of opmerkingen horen we graag van je. Of neem zelf contact met ons op. Via de mail: info@kleinvaarwater of 0519-542156

 

 

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland