Reserveer direct je tafel

Bungalowpark op Ameland

Samen genieten op ons luxe bungalowpark!

Op zoek naar een bungalowpark op Ameland om jouw welverdiende vakantie te vieren? Dan ben je bij Klein Vaarwater op het perfecte adres! Met ruimte voor 2 tot 14 personen zijn onze bungalows ideaal voor een heerlijke familievakantie of een gezellig vriendenweekend. Ontdek unieke locaties tijdens jouw vakantie op het prachtige Waddeneiland. Wanneer zien we jou op ons mooie bungalowpark op Ameland 

Het park Klein Vaarwater

Op het park kun je kiezen uit een breed aanbod wat betreft bungalows en caravans. Variatie in accommodaties in het ‘geheim’ van Klein Vaarwater. Je kunt kiezen uit ruime vrijstaande bungalows voor vier tot twaalf personen, maar ook kamperen behoort tot de mogelijkheden! En niet te vergeten is er een strandpaviljoen waar je na een strandwandeling of fietstocht kunt uitblazen.  

 

Luxe bungalowpark Ameland met sauna

Ons bungalowpark op Ameland bestaat uit verschillende bungalows. Zo ook luxe bungalows die voorzien zijn van een sauna. De bungalows zijn stevige, van steen gebouwde, vakantiehuizen die van de nodige luxe zijn voorzien. Ons bungalowpark biedt een grote verscheidenheid aan luxe bungalows om te overnachten op Ameland. De bungalows zijn geschikt voor 4 tot 6 personen, waarvan sommigen ook zijn voorzien van een eigen sauna. Als je dus een drukke dag op Ameland hebt gehad, kun je heerlijk tot rust komen in jouw eigen bungalow.  

 

Ons bungalowpark op Ameland is ook voorzien van schakelbungalows. Deze bungalows hebben een terras gericht op het zuiden zodat je optimaal kunt genieten van de zon. Je kunt kiezen uit verschillende bungalows. Zo bestaat ons aanbod uit 4-persoons en 6-persoonsschakelbungalows. Deze bungalows bieden je alles wat je nodig hebt om een topvakantie op Ameland te hebben!  

 

Bungalowpark Ameland: boek nu jouw bungalow!

Ons bungalowpark bestaat uit de meest ideale bungalows om een vakantie in door te brengen. Vanuit jouw bungalow ben je zo op het strand of in één van de gezellige dorpen op Ameland. Elke dag begint met een prachtig uitzicht en een ontspannen sfeer. Wat wil je nog meer? Dit is dé perfecte manier om tot rust te komen.

 

Ook interessant:

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland