Reserveer direct je tafel

Ameland herfstvakantie

Er even lekker tussenuit in het naseizoen? Ameland biedt voor de herfstvakantie een perfecte mix tussen rust en ruimte en verschillende activiteiten. Over het algemeen biedt oktober nog lekker weer om er nog even tussenuit te gaan. De natuur op Ameland kleurt in deze tijd dan ook prachtig. Mocht het weer onverhoopt toch niet helemaal meezitten? Geen zorgen! Klein Vaarwater biedt voldoende overdekte faciliteiten waardoor jij je nooit hoeft te vervelen. Wil je een accommodatie huren of kamperen op Ameland voor de herfstvakantie? Bekijk dan hieronder ons aanbod.  

Geniet van één van onze accommodaties tijdens de herfstvakantie op Ameland

 

Herfstvakantie staat vaak in het teken van rust, ontspanning en nieuwe ervaringen opdoen. Zo'n nieuwe ervaring kan zijn om eens in een luxe en compleet verzorgde vakantievilla te verblijven. Alles erop en eraan met gemeubileerd terras, sauna, zonnebank en privézwembad! Eigenlijk hoef je de hele herfstvakantie jouw villa op Ameland niet uit. Behalve dat je dan weinig ziet van het mooie Waddeneiland. De mooie stranden, de knusse dorpjes en de gezellige terrasjes zijn de moeite waard om de luxe vakantievilla te verlaten. Al is het maar voor even. 

 

Nog even kamperen in de herfstvakantie 

Even heerlijk weg in eigen land? Kamperen in de herfstvakantie op Ameland zorgt voor het echte vakantiegevoel. Bij Klein Vaarwater vier jij je herfstvakantie op een van de mooiste plekjes van Nederland. Te midden van ons prachtige duinlandschap kun je genieten van de natuur en de rust. Back-to-basic in een tent of in de caravan? We beschikken over verschillende soorten kampeerplekken. 

 

Faciliteiten  

Vervelen tijdens de herfstvakantie op Ameland is niet nodig. Klein Vaarwater beschikt over een prachtig centrumgebouw met faciliteiten zoals overdekt zwembad, Indoor Speelparadijs, fitness, bowling, supermarkt, restaurant, midgetgolf, strandpaviljoen, cafetaria en Front Office voor het verwelkomen van onze gasten. Kortom, genoeg te doen bij zowel mooi als minder mooi weer! 

 

Een weekje herfstvakantie Ameland voelt als er echt even helemaal uit 

Dat “er even helemaal uit gevoel” beleef je echt met een weekje herfstvakantie Ameland. Ameland ligt tussen Terschelling en Schiermonnikoog in en bestaat uit 3 eilanden die aan elkaar zijn gegroeid. In de 19e eeuw zijn stuifdijken aangelegd, die deze 3 eilanden met elkaar verbonden. Ameland is dan ook een prachtig eiland met veel natuur en we heten jou van harte welkom op Klein Vaarwater.

 

Ook interessant

Periodes

Weekje Ameland

Weekendje Ameland

Vakantie Ameland

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland