Reserveer direct je tafel

Een goede reis gewenst!

Binnenkort mogen wij u verwelkomen op het mooie Ameland voor een verblijf op ons vakantiepark. Wij hebben hier de route naar ons park voor u uitgestippeld.

 

Alvast veel plezier een goede reis toegewenst!

Hier kunt u ons vinden:

Ameland is één van de vier Friese Waddeneilanden. U vertrekt met de veerboot vanaf de veerdam bij het plaatsje Holwerd. De boottocht naar Ameland duurt ongeveer 45-60 minuten waarna u arriveert in Nes.

Auto
Komt u met de auto naar Vakantiepark Klein Vaarwater? Dan rijdt u vanaf de boot de veerdam op richting Nes. Op de rotonde neemt u de eerste afslag, richting Buren. U volgt de Bureweg tot de kruising bij het standbeeldje van Ritskemooi op het dorpspleintje. Daar volgt u de weg naar links. U rijdt over de Strandweg in de richting van de Noordzee. Aan uw rechterhand vindt u Vakantiepark Klein Vaarwater.

Wilt u uw auto, camper en/of caravan meenemen naar Ameland? Reserveer dan tijdig de veerboot bij Wagenborg Passagiersdiensten. Bel met nr. 0900-9238 of online: www.wpd.nl.

Bus
Vanaf de veerhaven is het mogelijk om met de bus naar Vakantiepark Klein Vaarwater te reizen. Direct na aankomst met de veerboot kunt u buslijn 2 nemen en vervolgens uitstappen bij halte Kiekduun/Klein Vaarwater. 

Fiets
Naast de auto of bus bestaat ook de mogelijkheid om een fiets te huren op de veerhaven. Als service brengt de fietsverhuur uw bagage naar het vakantiepark en haalt dit bij vertrek ook weer op. 

Route

Wilt u weten wat de beste route naar het park is? Met behulp van Google Maps kunt u gemakkelijk uw route uitstippelen. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact op met ons en wij helpen u met het bepalen van de beste route voor u.

Bekijk route

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland