Reserveer direct je tafel

November = Kunstmaand op Ameland

Boek je verblijf bij Vakantiepark Klein Vaarwater

 

Ontdek Kunstmaand Ameland: Internationaal Cultuurfestijn met een Zee aan Creativiteit!

 

In de betoverende maand november, vormt het schilderachtige Ameland het decor voor een grensverleggend cultureel hoogtepunt: Kunstmaand Ameland. Hier, waar de zee de grenzen bepaalt, ontvouwt zich een eilandbrede tentoonstelling die de zintuigen prikkelt en kunstliefhebbers van over de hele wereld aantrekt.

 

Ruim honderd gepassioneerde kunstenaars, afkomstig uit diverse hoeken van de wereld, waaronder Scandinavië, Duitsland en Nederland, betoveren het eiland met hun meesterwerken. Temidden van de natuurlijke pracht van Ameland, met haar heldere zonneschijn en soms mystieke mistige atmosfeer, wordt kunst een reis van verwondering.

 

Dwaal en geniet in alle vrijheid van deze kunstwerken, omringd door de adembenemende omgeving. Zoek je naar het perfecte verblijf op Ameland tijdens Kunstmaand? Dan hoef je niet verder te zoeken - bij ons ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke kunstervaring op dit prachtige eiland!

Kunstmaand Ameland

In 2023 is het thema van Kunstmaand Ameland 'Energie'.

 

De Kunstmaand op Ameland biedt de kans om te genieten van inspirerende kunst, muziek, rondleidingen, films, workshops en lezingen.

Net even anders kunst kijken, beleven en ervaren? Dit is Kunstmaand Ameland.

 

 

Ontdek Kunst in het Hart van Klein Vaarwater tijdens Kunstmaand Ameland!

 

In het bruisende centrumgebouw van Klein Vaarwater is ook dit jaar weer een schitterende kunstexpositie te bewonderen. Wil jij deze kunstbeleving niet missen? Boek dan nu snel je verblijf bij ons en dompel je onder in de creatieve pracht van Kunstmaand Ameland. Maak van je verblijf een onvergetelijke kunstreis op ons prachtige eiland!

Boek hieronder jouw verblijf tijdens de Kunstmaand.

Kies het aantal personen, aankomstdatum en duur van verblijf om uw ideale accommodatie te vinden.
Aantal personen
1 persoon
Aankomstdatum
Aankomst
Vertrekdatum
Vertrek
kenmerken
Sorteer op

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland