Reserveer direct je tafel
Amelander Zomerweken

Boek nu met tot 20% korting!

November = Kunstmaand op Ameland

November Kunstmaand Ameland is een internationaal, cultureel hoogtepunt met een eilandbrede tentoonstelling waar de zee de grens aangeeft.

 

In november exposeren ongeveer honderd professionele kunstenaars hun werk in de inspirerende eilander omgeving; een internationaal gezelschap van kunstenaars uit o.a. Scandinavië, Duitsland en Nederland.

 

In een natuurlijke setting van helder en zonnig of soms mystiek en mistig waddenweer, is het dwalen en genieten van de getoonde kunst op het eiland!

 

Op zoek naar een verblijf op Ameland tijdens de Kunstmaand? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Boek hieronder jouw verblijf tijdens de Kunstmaand.

Kies het aantal personen, aankomstdatum en duur van verblijf om uw ideale accommodatie te vinden.
Aantal personen
1 persoon
Aankomstdatum
Aankomst
Vertrekdatum
Vertrek
kenmerken
Sorteer op

THEMA KUNSTMAAND AMELAND 2022

"SMOEL"

 

‘Kunstmaand Ameland heeft Smoel’. Met dit krachtige en een tikje brutale thema laat Kunstmaand Ameland zich na haar jubileumeditie van vorig jaar van een verfrissende, eigentijdse kant zien. Van een 360° kijkkast-beleving tot verhalende tapijtkunst en van papier-geknipte personages tot kilometers wapperende wolken: zo’n 100 professionele kunstenaars tonen hun werk op 40 gezichtsbepalende locaties. 

Met ‘Smoel’ wil Kunstmaand Ameland zich tevens verbinden aan de Smoel-Kunstwerkplaats in Leeuwarden waar mensen met een beperking uitgedaagd worden om kunst te maken. Kom genieten van alle facetten die hedendaagse beeldende kunst te bieden heeft met als omlijsting het fraaie Waddenlandschap.   

 

 

 

De Kunstmaand op Ameland biedt de kans om te genieten van inspirerende kunst, muziek, rondleidingen, films, workshops en lezingen. Net even anders kunst kijken, beleven en ervaren? Dit is Kunstmaand Ameland.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland