Reserveer direct je tafel
Vier Voordelig Voorjaarsvakantie

Boek snel met tot wel 30% korting!

Wandelen op Ameland

Prachtige gevarieerde wandelroutes

Wandelen op Ameland is een prachtige manier om het eiland te ontdekken. De vele wandelpaden op Ameland bieden een gevarieerde route door bossen, duinen, over landwegen en langs het strand zoals dat in Nederland bijna niet voorkomt. En omdat de natuur zo veelzijdig is op het eiland, heeft ieder seizoen zijn charme. Tijdens het wandelen kan je de mooiste vogels spotten en genieten van schitterende vergezichten.

Wandelevenement op Ameland

Jaarlijks in oktober wordt op Ameland het wandelevenement 'Tussen Slik en Zand' gehouden. Je kiest tussen de afstanden 11, 18 en 25 kilometer en je wandelt over Ameland tussen het Wad en de Noordzee. De start en finish is in het dorpje Nes. Het spreekt voor zich dat het prachtige wandelroutes zijn die je voeren door een adembenemend mooie natuur. En natuurlijk is de beste plek om te overnachten tijdens dit wandelevenement.

Overnachting boeken

Combineer wandelen met een paar dagen weg naar Ameland

Elke dag een lange wandeling en gelijk genieten van een paar dagen naar Ameland is genoeg om bij te komen van het drukke dagelijkse leven. De sfeer en gemoedelijkheid van Ameland hebben een positieve invloed, waardoor een midweek of weekendje weg op Ameland de perfecte vakantie is.

 

Bovendien staan de Waddeneilanden op de Unesco Werelderfgoed lijst. Dat is natuurlijk niet voor niks! De combinatie van de open horizon, de grenzeloze lucht die zich boven de Waddenzee uitstrekt en de natuurlijke overgang tussen wadplaten en de zee maakt een bezoek aan de Wadden tot een bijzondere ervaring. Op de Wadden ben je mijlenver verwijderd van overvolle agenda's, drukte en afspraken. Meer informatie over Wandelen op Ameland vind je op de website van VVV Ameland.

 

Kleinvaarwater als ideale basis tijdens wadlopen op Ameland

Thuiskomen op Vakantiepark Klein Vaarwater na een prachtige wandeling op Ameland. Wij zijn de ideale basis op het mooie Ameland. Wij bieden een breed aanbod aan accommodaties: luxe villa's, vrijstaande bungalows, schakelbungalows, wellnessboerderijen en chalets. Daarnaast kan je ook kamperen of in ons hotel verblijven.  Kom wandelen op Ameland samen met jouw gezin, vrienden of familie. Wij hebben accommodaties geschikt voor 4 tot en met 12 personen.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland