Reserveer direct je tafel
Vier Voordelig Voorjaarsvakantie

Boek snel met tot wel 30% korting!

Vacature Supervisor

Je werkt al een aantal jaren in de horeca en de termen gastvrijheid, wijkloper en runner komen je bekend voor. Maar nu ben je wel eens toe aan wat meer verantwoordelijkheid! Hierbij dus je kans, word één van onze supervisors.

 

We zoeken nog een aantal collega’s om het team van supervisors compleet te maken. In de rol van supervisor ben je ‘leidinggevende van de dag’. In het kort: je maakt de dagplanning, je stuurt aan op structuur en je bent niet bang om zelf het beste voorbeeld te geven. Je zorgt dus dat het een gestructureerd, maar vooral gezellige dag wordt. Aan het einde van je werkdag schrijf je een korte evaluatie voor je collega supervisor van de volgende dag. Met het team supervisors hebben we maandelijks een (koffie)uurtje waarbij we bespreken hoe het gaat en hierbij zijn jouw goede ideeën meer dan welkom! Genoeg uitdaging, nu alleen nog even de uitdaging daadwerkelijk aangaan!

 

We zien je snel toch?

 

  • Ervaring in bediening vereist 
  • leidinggevende skills pré 
  • sociaal
  • nieuwsgierig
  • oog voor detail
  • motivator

 

Wat wij bieden:

Bekijk hier onze arbeidsvoorwaarden.

 

Wil je meer informatie over deze vacature? Of spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar personeel@kleinvaarwater.nl

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland