Reserveer direct je tafel
TOT 50% MEGA MAGISCHE MEIMAANDKORTING

Bekijk hier onze kortingsactie

Vacature Supervisor

Je werkt al een aantal jaren in de horeca en de termen gastvrijheid, wijkloper en runner komen je bekend voor. Maar nu ben je wel eens toe aan wat meer verantwoordelijkheid! Hierbij dus je kans, word één van onze supervisors.

 

We zoeken nog een aantal collega’s om het team van supervisors compleet te maken. In de rol van supervisor ben je ‘leidinggevende van de dag’. In het kort: je maakt de dagplanning, je stuurt aan op structuur en je bent niet bang om zelf het beste voorbeeld te geven. Je zorgt dus dat het een gestructureerd, maar vooral gezellige dag wordt. Aan het einde van je werkdag schrijf je een korte evaluatie voor je collega supervisor van de volgende dag. Met het team supervisors hebben we maandelijks een (koffie)uurtje waarbij we bespreken hoe het gaat en hierbij zijn jouw goede ideeën meer dan welkom! Genoeg uitdaging, nu alleen nog even de uitdaging daadwerkelijk aangaan!

 

We zien je snel toch?

 

  • Ervaring in bediening vereist 
  • leidinggevende skills pré 
  • sociaal
  • nieuwsgierig
  • oog voor detail
  • motivator

 

Wil je meer informatie over deze vacature? Of spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar personeel@kleinvaarwater.nl

Slapen, eten & sporten

Wanneer je bij ons komt werken, in welke functie dan ook, zorgen wij voor je huis! Verder staat er altijd een maaltijd voor je klaar.

 

Op je vrije dagen kan je natuurlijk op het strand gaan bakken,

borrels gaan drinken of gewoon gaan netflixen, maar wanneer je die conditie van je nu echt eens tot ‘the next level’ wil brengen, mag je (gratis) iedere vrije minuut doorbrengen in onze fitness!
Je kunt daarnaast bij sportlessen aansluiten of als je de zee te koud vindt, mag je gewoon het
zwembad induiken om baantjes te zwemmen! #horecafitgirlsandboys

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland