Reserveer direct je tafel
Wonderlijke Winterdagen op Ameland!

Boek met tot wel 25% korting!

Maatregelen Klein Vaarwater

Coronamaatregelen Klein Vaarwater 
Bijgewerkt op 23 maart 2022

 

  • Heb je een positieve coronatest? Neem dan contact met ons op. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing.

 

Wat te doen met ziekte tijdens uw verblijf?

  • Blijf in de accommodatie als je een positieve zelftest hebt en neem contact met ons op. Zo kunnen we u ook helpen met o.a. het doen van boodschappen;
  • Testen kan ook bij de huisarts (huisarts Maters of huisarts Jacobs);
  • Volg altijd de (aanvullende) aanwijzingen van de GGD op.


Kan ik Klein Vaarwater wel bezoeken?

Wanneer je vlak voor aankomst een test laat doen verzoeken wij u de uitslag van de test thuis af te wachten en stel ons hiervan op de hoogte. Is de uitslag positief neem dan contact met ons op, wij zoeken naar een passende oplossing voor jouw reservering.

Ik woon niet in Nederland. Wat als de grenzen van mijn land worden gesloten?
Iedere regering neemt momenteel verstrekkende maatregelen die tot doel hebben de verspreiding van het coronavirus in te dammen en de gevolgen van de uitbraak te beperken. Klein Vaarwater kan voor deze maatregelen en de gevolgen hiervan geen verantwoordelijkheid nemen. Ons park blijft open en toegankelijk al gelden natuurlijk wel de maatregelen en adviezen die door overheid en RIVM zijn uitgevaardigd.
Kosteloos annuleren op grond van maatregelen die door de overheid (van welk land dan ook) zijn genomen is niet mogelijk.

 

Als de situatie daar om vraagt, kan de overheid aanvullende maatregelen opleggen. Het plotselinge en unieke karakter van de corona-uitbraak brengt met zich mee dat de situatie sowieso veranderlijk is. Vakantiepark Klein Vaarwater volgt de ontwikkelingen op de voet en past de omstandigheden steeds aan waarbij de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en gasten steeds voorop staat.

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland